DOST KAYAOGLU-DK INTEL sistem alınır mı?

332merek

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi alacağımda yaklaşık 6 haftadır şu PC hocası donanım haber vb. kanalların uygun fiyatlı güzel sistem toplamasını bekliyorum ama bir türlü toplamıyorlar kasıma ayı da bitti ne yapsam alsammı bu sistemi önerilerinizi 4 gözle beklioyurm.

Arkadaşlar bu sistemi alacağımda yaklaşık 6 haftadır şu PC hocası donanım haber vb. kanalların uygun fiyatlı güzel sistem toplamasını bekliyorum ama bir türlü toplamıyorlar kasıma ayı da bitti ne yapsam alsammı bu sistemi önerilerinizi 4 gözle beklioyurm.
Güzel bir sistem, sorunlu parçası yok alabilirsiniz. PC hocası Donanım Haber gibi kanallar sistem getirse bile düşük stoklu getirdiği için(genellikle) alamayacaksınız, bunu kaçırmayın.

Açılan konulara bakarsanız bilgi sahibi olabilirsiniz. Çokça yorum gelmiş.

Screenshot_1.png

i3 bence 6600 yüzün yanında sönük kalır gibi özelleştirebiyorsan i5 üst nesil yap.

Ryzen 5 5500 RX 6600 ve RTX 3060'ı 1080P'de rahatça besleyebiliyor. i3 12100F ondan daha güçlü bir işlemci, yükseltmesine gerek yok.

Ben Ryzen 5 demedim i5 5 dedim i5, GPU'yu i3'ten daha iyi besliyor. Ve i5 11400 F alması mantıklı senin dediğin 1080p için GPU'yu zor besler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı