AliFatih
Hectopat
Bundan iki ay önce satın aldığım 32 GB SanDisk Ultra Dual USB 3.0 flash belleğimin yazma hızı dosya aktarırken sürekli düşüyor, en sonunda dosya aktarılamadan sıfır oluyor. USB 2.0 olan bir bilgisayardan dosya aktarıyorum ama USB 3.0 olan başka bir bilgisayarda da denedim, aynı sonucu aldım.
Aktarmak istediğim dosya 7 GB boyutunda bir ISO dosyasıydı, belleğin varsayılan dosya sistemi FAT32, büyük dosyaları aktarmaya izin vermediği için exFAT dosya sistemiyle biçimlendirdim. Galiba ondan sonra oldu çünkü bunu yapmadan önce 1 GB boyutlarında filmler aktarıyordum ama hızı düşmüyordu.
Aslında aktarmaya başladığı anda 40MB/s hızında aktarıyor ama 30 saniye gibi bir süre sonra hızı yavaş yavaş sıfıra kadar düşüyor.
Acaba sorun benim yaptığım değişiklikte mi yoksa cihazın kendisinde mi?
Aktarmak istediğim dosya 7 GB boyutunda bir ISO dosyasıydı, belleğin varsayılan dosya sistemi FAT32, büyük dosyaları aktarmaya izin vermediği için exFAT dosya sistemiyle biçimlendirdim. Galiba ondan sonra oldu çünkü bunu yapmadan önce 1 GB boyutlarında filmler aktarıyordum ama hızı düşmüyordu.
Aslında aktarmaya başladığı anda 40MB/s hızında aktarıyor ama 30 saniye gibi bir süre sonra hızı yavaş yavaş sıfıra kadar düşüyor.
Acaba sorun benim yaptığım değişiklikte mi yoksa cihazın kendisinde mi?
Son düzenleyen: Moderatör: