Çözüldü "Dosya erişim engellendi" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

585644

Centipat
Dosya erişim engellendi hatası alıyorum(sistem doyası değil) yeniden adlandır, sil gibi şeyler yaptığımda bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Biraz geç yazıyorum ama başkası da çözümden faydalansın.

Kullanıcı hesabı denetimini kapatarak çözebilirsiniz.

İster manuel kapatın, isterseniz aşağıdaki verdiğim regedit yolundaki "EnableLUA" değerini 0 yapın. (1 etkin, 0 devredışı)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Bilgisayarı yeniden başlatın.
Rehberime bakabilirsiniz,5 dakika sürmeyen bir işlem:

O dosyada işe yaramıyor veya programcık mı demeliyim.

Başka br bir yöntem bilmiyorum hocam, dediğim yöntemi doğru yaptığınızdan emin misiniz?
Programı zipten çıkardıktan sonra take ownership butonu çıkmıyor mu sağ tık yapınca ?? Veya önceki kurduğum TakeOwnerdan da olabilir bunun içindekilere dokunmadım onda direkt sahipliği al vardı.

Programı zipten çıkardıktan sonra take ownership butonu çıkmıyor mu sağ tık yapınca ?? Veya önceki kurduğum TakeOwnerdan da olabilir bunun içindekilere dokunmadım onda direkt sahipliği al vardı.
Rehberdeki dosyada kaldır seçeneği var öyle kaldırıp sonra bir daha ekleyin hocam.

Biraz geç yazıyorum ama başkası da çözümden faydalansın.

Kullanıcı hesabı denetimini kapatarak çözebilirsiniz.

İster manuel kapatın, isterseniz aşağıdaki verdiğim regedit yolundaki "EnableLUA" değerini 0 yapın. (1 etkin, 0 devredışı)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System

Bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm

Büyük adamsın vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…