O dosyada işe yaramıyor veya programcık mı demeliyim.Rehberime bakabilirsiniz,5 dakika sürmeyen bir işlem:
Rehber: Erişim izni isteyen dosyalar nasıl silinir?
Bu klasörde değişiklik yapabilmek için ***** size izin vermelidir gibi hatalarla karşılaşıyorsanız bu rehber tam size göre. Öncelikle hesap türünüzün yönetici olduğundan emin olun: Hesap türünü değiştirdikten sonra bu dosyayı indirmeniz gerekmekte: TakeOwner VirusTotal (0/60) Dosyayı...www.technopat.net
Başka br bir yöntem bilmiyorum hocam, dediğim yöntemi doğru yaptığınızdan emin misiniz?O dosyada işe yaramıyor veya programcık mı demeliyim.
Programı zipten çıkardıktan sonra take ownership butonu çıkmıyor mu sağ tık yapınca ?? Veya önceki kurduğum TakeOwnerdan da olabilir bunun içindekilere dokunmadım onda direkt sahipliği al vardı.Başka br bir yöntem bilmiyorum hocam, dediğim yöntemi doğru yaptığınızdan emin misiniz?
Rehberdeki dosyada kaldır seçeneği var öyle kaldırıp sonra bir daha ekleyin hocam.Programı zipten çıkardıktan sonra take ownership butonu çıkmıyor mu sağ tık yapınca ?? Veya önceki kurduğum TakeOwnerdan da olabilir bunun içindekilere dokunmadım onda direkt sahipliği al vardı.
Biraz geç yazıyorum ama başkası da çözümden faydalansın.
Kullanıcı hesabı denetimini kapatarak çözebilirsiniz.
İster manuel kapatın, isterseniz aşağıdaki verdiğim Regedit yolundaki "enablelua" değerini 0 yapın. (1 etkin, 0 devre dışı)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.