Dosya gezgine girince bilgisayarın donması

• Konuyu başlatan Yusuko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.592

Yusuko

Hectopat
Ne zaman ki dosya gezginine girip örneğin İndirilenlere girmeye çalışsam dosya gezgini donuyor, Görev Yöneticisi falan kısmına tıklanmıyor. Sonra 10-15 saniye sonra bir siyah ekran gidip geliyor, düzeliyor. Dosya gezginlerini kullanamıyorum. Yardım eder misiniz?

Chipset driverını maunel olarak güncellemenizi öneririm. Birçok nedeni olabilir muhtemelen trojan ya da virüs de bulaşmış olabilir. Chipseti anakartın sitesinden ya da Intel'in kendi sitesinden indiriseniz iyi olur. Son olarak ekran kartı driverını da değiştirirseniz iyi olur.

Görev Yöneticisi'nden.

Evet var böyle bir sorun kaç yıldır yoktu şimdi çıktı. Bir de mesela LoL'de maça girince hemen bir şeye tıklayınca PC donuyor kapa aç yapmam gerekiyor 3-4 maçta bir falan oluyor.

Görev Yöneticisi'nden boşta ve yükte işlemci, ekran kartı ve RAM, kullanımınının SS ini alır mısın? Anormal dercede yüksek ise PC'yi arka planda kullanan yazılımlar olabilir.

Temiz kurulum tavsiye olunur, W10 çıktığı günden beri böyle senede 1 format atmayınca şişiyor.
Driver vb olaylarından anlıyorsanız W7 kurun kafanız ESU patch update alırsınız rahat etsin hatta bir projem var W7 Remake gibi toolbox üzerinde çalışıyorum. Modern sistemlerde çalışan sorunsuz Win7 projesi.

Daha yeni 2-3 ay önce format attım.
Valla ilginç belki virüs bulaşmıştır.

Virüs taraması yapma imkanınız varmı?

Ve bilgisyar.

Görev Yöneticisi'nden.

Görev Yöneticisi'nden boşta ve yükte işlemci, ekran kartı ve RAM, kullanımınının SS ini alır mısın? Anormal dercede yüksek ise PC'yi arka planda kullanan yazılımlar olabilir.

1665339111845.png

1665339142112.png

Kast ettiğiniz bu mu tam anlayamadım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı