Çözüldü Dosya gezgininde istenmeyen dosya kısımları nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkekec

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Ekran görüntüsünde kırmızı içerisine aldığım Hızlı erişim, OneDrive, son kullanılan dosyalar kısımlarını tamamen kaldırmak istiyorum. Bana lazım değiller ve gereksiz yere kalabalık ediyorlar. Bu kısımları nasıl tamamen kaldırabilirim?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@MScofield Teşekkür ederim, hızlı erişimdeki son kullanılanlar gizlendi ama Hızlı erişim, OneDrive menülerinin tamamen kalkmasını sağlamak mümkün mü benim için gereksiz kalabalık ediyorlar.
Hızlı erişim menüsünü kaldırmak için: Windows tuşu+R kısa yolu ile çalıştır yazılımını açın>"regedit" yazın ve Enter tuşuna basın>"Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer" bu yola gidin>Sağda açılan kısmın boş bir yerine tıklayın ve yeni bir DWORD (32 bit) değeri oluşturun>Sağ tıklayın>Yeniden adlandır>İsmini "HubMode" yapın>Daha sonra çift tıklayın ve değer verisini 1 yapın.

OneDrive menüsü için: Windows tuşu+R kısa yolu ile çalıştır yazılımını açın>"regedit" yazın ve Enter tuşuna basın>"Bilgisayar\HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID" bu yola gidin>Eğer sizde "{018D5C66-4533-4307-9B53-224DE2ED1FE6}" varsa çift tıklayın ve değer verisini 0 yapın.

Geri dönüşünüzü bekliyorum.
@MScofield Son eklediklerini de deniyorum şimdi teşekkürler ama ağ için yaptığım olmadı bir harf yanlış vb olabilir mi
Eki Görüntüle 1329672
Sizde "gpedit.msc" aktif olmayabilir. Aşağıda verdiğim rehber ile aktif edip deneyin.

Sizde "gpedit.msc" aktif olmayabilir. Aşağıda verdiğim rehber ile aktif edip deneyin.

Tamamdır hocam deniyorum hemen. Bu arada diğer 3 linkte sorunsuz çalıştı çok teşekkür ederim süpersin. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı