Dosya güvenli mi?

Shapeshifter1945

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3D Modelleme, Sanal Mimarlık.
1731670490156.png

Böyle bir crack dosyası vardı elimde, VirusTotal'de taratınca içinde sadece böyle bir program çıktı. Yani durumu çok kötü gösteriyor ama crack dosyası olduğu için de, ne olabilir, ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir crack dosyası temiz değildir. Kırık program/oyun kullanıyorsan riski göze alacaksın.

Hiçbir crack dosyası temiz değildir. Kırık program/oyun kullanıyorsan riski göze alacaksın.

İlk defa bir crack yapacağım şu anki bilgisayarıma, önceden çok yaptım tabii ki ama, bu oyunun fiyatı oyuna göre çok pahalıydı, bende cracklemek istedim ancak bayağı düşük puanlı ve tehlikeli bu virüse denk geldim. Sileceğim büyük ihtimalle hiç bir kurulum yapmadan.

İlk defa bir crack yapacağım şu anki bilgisayarıma, önceden çok yaptım tabii ki ama, bu oyunun fiyatı oyuna göre çok pahalıydı, bende cracklemek istedim ancak bayağı düşük puanlı ve tehlikeli bu virüse denk geldim. Sileceğim büyük ihtimalle hiç bir kurulum yapmadan.
Potansiyel İstenmeyen Yazılım diyor, virüs olduğunu belirten bir ifade yok. Tabi ben buradan bu kadarını göremiyorum mutlak bir cevap veremem.

En sağlıklısı o olur. Hiçbir crack dosyası temiz değildir. Ama illa da hesaplarını/dosyalarını/bilgisyarını ele geçirecek diye de bir şey yok. Ben yıllardır kırık program ve oyun kullanıyorum bir şey olmadı ama risk var mı, var tabi ki.

İlk defa bir crack yapacağım şu anki bilgisayarıma, önceden çok yaptım tabii ki ama, bu oyunun fiyatı oyuna göre çok pahalıydı, bende cracklemek istedim ancak bayağı düşük puanlı ve tehlikeli bu virüse denk geldim. Sileceğim büyük ihtimalle hiçbir kurulum yapmadan.

1 tane çıktıysa virüslü değildir tabii ki garantisini veremem ama dene gör. Forumda crack konusu açılmaz.

Virüs değil hocam.

Tüm crack programlarda virüs olmasa da Türkçede solucan olarak geçen bir şey vardır kimse bu işi bedavaya yapacağını düşünmeyin bu solucan herhangi bir siteye saldırı yapmak isterse cracki veren kişi tek tuş ile bu cracki indiren ve kurulan tüm PC'lerden siteye saldırı yapabiliyor.

Her crack dosyası güvenli değil. Bazı durumlarda crack dosyası güvenli olsa bile crack olduğu için uyarı verir riski göze alıyorsan kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı