Dosya Sistemi Raw Olan Sabit Disk Nasıl Kurtarılır?

Amaranth

Hectopat
Daha fazla  
Diski bilgisayara taktığımda ilk açılışında bir sıkıntı yaşanmadı. Disk yönetimini açıp diski biçimlendirmeye bastıktan sonra "disk başarıyla biçimlendirilemedi" gibi bir hata aldım. Ben de bilgisayarımı yeniden başlattım bu sefer masaüstü ile karşılaşmam oldukça uzun sürdü. Disk yönetimini tekrar açıp diski biçimlendirmek istediğimde disk yönetimi yazısına tıklıyorum ancak sol altta uzun bir süreden sonra disk yapılandırması sürüyor yazısı gözüküyor ve orada kalıyor. Bende her seferinde bilgisayarın yavaş açılmasından sıkıldım ve aygıt yöneticisinden HDD'yi devre dışı bıraktım ve 1-2 gün sonra tekrar denemek için etkinleştirdim aynı şeyler yaşandı bu seferde bilgisayarımdan D diskine sağ tıklayıp biçimlendir demeyi denedim, bilgisayarımı açtım ve yerel disk D'ye sağ tıkladığım anda bilgisayarım klasörü donuyor ve bu donma 1-2 dakika sürüyor. Sata portunu değiştirdim, kablosunu değiştirdim ve sonuç aynı anakartımda bir sıkıntı olsa SSD sıkıntı çıkartırdı ancak öyle bir durum yok. Bugün yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra disk yöneticisini açabildim ve bununla karşılaştım. Lütfen bana kurtarmanın bir yolu olduğunu söyleyin.
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı