MAFYA MUCO Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim?
Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim?
Çözüm 2 2 246941 21 Mart 2021 @MAFYA MUCO lütfen o arkadaşı takmayın. Benim dediğimi yapar mısınız? Bilgisayar -> CPY - Battlefield 1 yazan bölüme sağ tıklayıp "Çıkar" deyin.
@MAFYA MUCO lütfen o arkadaşı takmayın. Benim dediğimi yapar mısınız? Bilgisayar -> CPY - Battlefield 1 yazan bölüme sağ tıklayıp "Çıkar" deyin.
E Erenyldrr Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 731 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Kıbrıs, Gazimağusa 21 Mart 2021 #2 Reset atmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 MAFYA MUCO dedi: Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 932967 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aç kapa yap düzelir. Not: Bu korsana destek değil, diski çıkaramıyor. Artı 0 Eksi
MAFYA MUCO dedi: Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 932967 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı aç kapa yap düzelir. Not: Bu korsana destek değil, diski çıkaramıyor.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 21 Mart 2021 #4 Güvenli modda veya Gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Güvenli modda veya Gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Arch or Not dedi: Güvenli modda veya Gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aç kapa yapması yeterli. Benim de başıma gelmişti. Artı 0 Eksi
Arch or Not dedi: Güvenli modda veya Gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aç kapa yapması yeterli. Benim de başıma gelmişti.
KS KS MAFYA MUCO Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #6 Ekmek Reis dedi: Bilgisayarı aç kapa yap düzelir. Not: Bu korsana destek değil, diski çıkaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmuyor Arch or Not dedi: Güvenli modda veya gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda CMD'yi açıp Del D: BF1 mi yazacağım. Artı 0 Eksi
Ekmek Reis dedi: Bilgisayarı aç kapa yap düzelir. Not: Bu korsana destek değil, diski çıkaramıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmuyor Arch or Not dedi: Güvenli modda veya gelişmiş ayarlar ile bilgisayarı CMD olarak başlatıp dosyanın olduğu dizinde del dasya adi yaparak silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda CMD'yi açıp Del D: BF1 mi yazacağım.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 MAFYA MUCO dedi: Yaptım olmuyor Genişletmek için tıkla... Fişten çek tekrar tak. Artı -1 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #8 Hocam, güvenli modda deneyin. Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 21 Mart 2021 #9 Hiçbirini yapma. ISO'yu yerleştirdiğin yere sağ tıkla, "Çıkar" de. Artı 1 Eksi
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 21 Mart 2021 #10 MAFYA MUCO dedi: Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 932967 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda yeniden başlatıp dosyayı sil. Artı 0 Eksi
MAFYA MUCO dedi: Torrentten oyun indirdim fakat indirdiğim dosyayı oyunu kurduğum için silmek istiyorum fakat bu hatayı veriyor. Nasıl sileceğim? Eki Görüntüle 932967 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı güvenli modda yeniden başlatıp dosyayı sil.