Dosya taşıma aşırı yavaş

Ukaix

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD
Arkadaşlar HDD'den kopyaladığım dosyayı SSD'ye bir klasöre yapıştırıyorum ama hızı inanılmaz yavaş oluyor, 1MB/sden başlayıp 10kb/s kadar düşüyor. Sebebi ne olabilir dosya mı sıkıntılı? Hız testi de yaptım bu değerlerde 10kb/s olmamalı.

1725618236944.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya da sıkıntılı olabilir ama disk testlerini yarıda bırakmışsınız. Bilgisayarı yeniden başlatıp hemen programı açıp testi başlarsanız iyi olur.

Hangisi SSD hangisi HDD?
C'nin SSD olduğunu varsayıyorum. SSD'nin 500 mb/sn hıza kadar çıkabiliyor. HD Sential yükliyip disklerin sağlığına bakar mısınız? Birde başka bir dosya aktarmayı deneyin ve 1dk gözlemleyin.
Başka dosyalar sorunsuz, hızlı bi şekilde taşınıyor, testteki değerle aynı hızda. Ama atmak istediğim dosya olmuyor, dosyanın içinde 900.000 öge var toplam 11GB. Football Manager oyunu için yüz yaması indirmiştim ama atamıyorum maalesef.

Başka dosyalar sorunsuz, hızlı bi şekilde taşınıyor, testteki değerle aynı hızda. Ama atmak istediğim dosya olmuyor, dosyanın içinde 900.000 öge var toplam 11GB. Football Manager oyunu için yüz yaması indirmiştim ama atamıyorum maalesef.
Eğer Rar gibi birşeyin içindeyseler yani biraz normal gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı