Dosya virüslü mü?

Merhaba. FIFA 22 için bilindik bir FIFA YouTuber'in Discord'undan dosya indirdim fakat VirusTotal bunu dedi. False pozitive mi?

VirusTotal:

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olmuş crack oyun değil forma yaması oyunumu Game Pass'den aldım orijinal yani.

Pardon yanlış okumuşum.
Sizde sorun yok hocam ben yanlış yazmışım virüsmü sizce

FIFA crack dosyası ise virüslü.

Değil hocam forma yaması.
 
FIFA forma yaması. Fifam orijinal bu arada.

İsim verebiliyorsak arden papazyanın Discord'undan indirdim.

Hocam bildiğim kadarı ile o Mellivora Patch ile anlaşmalı. Eğer öyleyse ben yıllarca Mellivora Patch kullandım ve zararını görmedim, çok da güzel yamadır. Ayrıca Arden Papazyan kanalı da bence gayet güvenlidir, takip ederim eskilerden beri.

Crack hırsızlıktır ve kimse elindeki pahalı değerli olan şeyleri bedavaya vermez.

Hocam boş boş konuşmayın gelip. Ben crack indirin mi diyorum, gelmiş bana burada crack bekçiliği yapıyorsunuz. Ayrıca elindekini zaten bedava vermez. Adam o crackleri ya donate karşılığı veriyordur, ya vicdan rahatlığı için veriyordur, ya da virüs bulaştırıp para kazanmak için veriyordur. Bu üç yolda da crack yapan adamın kazancı var. Ayrıca forum cracklere tamamen karşı sözü de doğru değil. Forum kurallarını eğer açıp okuduysanız artık satılmayan ve ulaşılamayan ürünlerin forumda destteği vardır, biraz gezinirseniz de bulabilirsiniz. Yani aslında forum crack yoluna belli durumlar harici izin vermiyorum. Umarım açıklayıcı olmuşumdur, saygılar :)
 

Geri
Yukarı