PHP Dosya yükleme kullanılıyor mu?

Yanlış değilsem lisedeydin. Ara ver, ingilizceye ve okuluna odaklan derim ben.

Evet 10. sınıfım. Su an sınavlardan dolayı vakit buldukça bilgisayara geçiyorum. Derslerimi de iyi tutmaya çalışıyorum ama bir yandan programlama da yapmak istiyorum sizce tamamen mi birakmaliyim yoksa boş zamanlarimda yapmaliyim? Ayrıca top 10 bir üniversiteye girmeden de iyi bir yazılım muhendisi olunabilir mi?

Evet 10. sınıfım. Su an sınavlardan dolayı vakit buldukça bilgisayara geçiyorum. Derslerimi de iyi tutmaya çalışıyorum ama bir yandan programlama da yapmak istiyorum sizce tamamen mi birakmaliyim yoksa boş zamanlarimda yapmaliyim? Ayrıca top 10 bir üniversiteye girmeden de iyi bir yazılım muhendisi olunabilir mi?
Olunabilir. Yani bu işte iyi olmak için illa iyi okula gerek yok, ama iyi okul iyi olmak için ekstra boost demek.

@TheAny teşekkür ederim. Ben o zaman hem İngilizce hem derslere hem de zaman kaldikca programlamaya zaman ayirayim. Tekrardan teşekkürler.
Oyun oynamak yerine programlamayla ilgilenmek daha yararlı ve eğlenceli olabilir belki, ama ekstra zaman ayırmaya çalışma. Dediğim gibi dersler daha önemli.

Rica ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı