Dosyaismi.exe virüsü luhe.fiha.a.dropper virus

akaskop

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Recep hocam bilgisayarıma birinden aldığım harici diskten bu virüs bulaştı çok canımı sıkıyor. Çift işletim sistemi kullanıyorum. 2 tane win7 birini ele geçirdi çöktü diğerinde avg kurdum tarattıyorum. Luhe.fiha.a.dropper adlı virüs çıktı ama avg çözüme ulaşmakta yetersiz, siliyor gene türüyor bana ne tavsiye edersiniz format atsam gene bulaşıcak. Verilerimi bir başka diske aktarayım derken of :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüme ulaşmakta yeterli bir yazılım kullanın o zaman. Kaspersky mesela. Windows 7 zaten virüs çöplüğü oldu artık. Virüslere karşı eskisine göre daha çok korumasız kaldı. 8.1 kurun Defender sayesinde kolay kolay disklerden virüs bulaşmaz:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
 
Sağolun. İlk önce orijinal Win8'i mi kurup, verlerimi attığım diski Kaspersky ile temizleyeceğim. Bakalım olacak gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir sistemden usbye Windows 8.1 kurun. Ardından bilgisayarı boot ederek usbyi takarak kurulum gerçekleştirin. Hemen ardından Kaspersky, BitDefender gibi güçlü bir antivirus yazılımı kurun. Ardından usb bellekleri takıp tam tarama yapın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı