Çözüldü Dosyalar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

57cellat57

Hectopat
Daha fazla  
Python'da hiçbir dosyayı acamıyorum. Nedenı nedır? Dosya yolunu sıstemden, ortam degıskenlerınden ayarladım lakın TXT bile acamıyorum.

python hatası.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kullanacaksanız TeamViewer kullanın. Yazılanı yapamayan kişi sesli duyunca bir anda robota dönüşmez.

Kral sorunumu çözeceksen atayım TeamViewer?
En basit kodda bile bu hatayı alıyorum, Debug yaparken.
Örnek kod --print ("yaz kızım") bunu bile açamıyor VS Code.

Arkadaşlar, sorunumu Windows sıfırlayarak (programlar ve dosyaları da silerek) çözdüm. Muhtemelen virüs bulaştığından dosyayı Python debug yapamıyordu ondan ötürü açmıyordu. Sımdı ise canavar gibi
CIA gizli belgeleri yerine kodu mu paylaşsanız acaba?

Noktalı virgül ne iş yapıyor? O yokken CMD hayatı daha güzel gibi.

CIA gizli belgeleri yerine kodu mu paylaşsanız acaba?

Noktalı virgül ne iş yapıyor? O yokken CMD hayatı daha güzel gibi.

Hocam kusura bakmayın cevap yazamadım 1 saat ban yemiştim şimdi açıldı.
Örnek olarak kod bunu yazıyorum -- dosya =open ("yazılım.txt","W")
Ama VS Code Debug edinçe yukarıdaki hatayı verıyor module hatalarını indirdım ama gene bu hatalar ıle karsı karsıya kalıyorum dıger kaynaklardan ızleyıp nasıl duzeltılebılır diye baktım ama denemıs oldugum yontemlerde ıse yaramadı.

Visual Studio'nun hata ayıklayıcı kodu ile açmaya çalışıyorsun. Hata ayıklayıcı çalışmadığından ve çalışmayacağından da iş senin koda gelmeden önce hata ayıklayıcıyla iletişime geçilemiyor ve hata veriyor.

Şunu düzgün başlat. Tek yapman gereken:
Kod:
python3 senindosya.py

Visual Studio'nun hata ayıklayıcı kodu ile açmaya çalışıyorsun. Hata ayıklayıcı çalışmadığından ve çalışmayacağından da iş senin koda gelmeden önce hata ayıklayıcıyla iletişime geçilemiyor ve hata veriyor.

Şunu düzgün başlat. Tek yapman gereken:
Kod:
python3 senindosya.py

Hocam herhangi bir uygulamayla ekran paylasımı yapsam bakıp yardımcı olsanız olmaz mı?
Sonra da çıkan hatayı bulursanız buraya yazarsınız olmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı