Dosyalar silinmeden Windows 10'a geçiş yapılır mı?

ItsYusaK

Kilopat
Yer
KKTC, Girne
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar dostlar, 2 ay öncesine kadar Windows 10 kullanıcısıydım fakat artan sorunlarım sonrasında mecburen Windows 7'ye geçiş yaptım. Sistemimde SSD olmadığı için disk kullanımı %100 hatası aldım. 2 kere formata rağmen olmadı. Fakat güncel bir sistem kullanmamak üzüyor. Uygulamalarım silinmeden tekrar sorunsuz bir şekilde Windows 10'a geçiş yapabilir miyim? Ve en önemlisi yine bir sorun çıkarsa geri dönebilir miyim? Hata olması beni üzer. Hata 2 yıl boyunca olmamıştı fakat Windows 10'dan sonra Windows 8.1 ve Windows 10 sürümlerinde ekteki sorun oluştu. Bu sorun nedense Windows 7'ye geçince düzeldi. Yardımınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalarınız silinmeden geçiş yapabilirsiniz. Bence en iyisi temiz kurulum yapmak daha iyi olur. Emin olun ki Windows 10 SSD ile %100 uyumlu ve sorun yaşamazsınız.
SSD yok işte
Dosyalarınız silinmeden W10'a geçebilirsiniz. Sadece kurulumda dosyaların silinmemesini seçmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca W10 sorunlu değildir. Soruna çözüm aramak yerine direk W7 geçişi yapmakta yanlıştır.
Sorun çözülmeyince geçtim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı