Dosyalarda resimler gözükmüyor

Uluntrak16

Centipat
Daha fazla  
1735590728687.png

Ekran görüntülerim ya da herhangi bir klasöre girdiğimde böyle oluyor. Aşağı kaydırdığımda fotoğraflar gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle Crackli bir oyun indirdim SteamRIP sitesinden. SSD modelim Twinmos'un 2TB bir modeli şu an tam modelini unuttum. Crackli oyun indirdikten sonra hem malwarebytes hem de kaspersky'dan virüs taraması yaptım fakat bir şey çıkmadı.
Şu an sağ tıklayınca ne görünüyor özelliklerde açmak için kullandığın ve açmak için önerilen programlar?

Onları göster, sonra şunu dene, bana saçma geliyor böyle çözülürse de... dene yani. Ama önce üsttekini yap.

1735593489891.png

Şu an sağ tıklayınca ne görünüyor özelliklerde açmak için kullandığın ve açmak için önerilen programlar?

Onları göster, sonra şunu dene, bana saçma geliyor böyle çözülürse de... dene yani. Ama önce üsttekini yap.

Eki Görüntüle 2385340
Paint, Fotoğraflar, Ekran Alıntısı Aracı, paint.net.

Paint, Fotoğraflar, Ekran Alıntısı Aracı, paint.net.
Ok Fotoğraflar'da kalsın, diğer Disk Clean up'ı deneyip bilgisayarı kapat, restart etme, kapat 2-3 dakika bekle sonra aç bakalım. İşe yararsa ne ala.

Arama çubuğuna Gelişmiş sistem ayarları yazın, Performans kısmından ayarlara tıklayın, en iyi görünüme ayarla seçeneğini seçin ve uygulayın. Çözüldü işaretlerseniz mutlu olurum.
Teşekkürler, bende işe yaradı, arkadaş da neden olmadı anlayamadım. Yalnızca ek olarak sadece "simgeler yerine küçük simgeler" ayarını açsak yetiyor, "en iyi görünüme ayarla" seçeneğinde bununla birlikte birkaç ayar daha açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı