Trm3
Kilopat
Merhaba iyi sosyaller. Çalıştığım şirketten ayrılacağım. Kullandığım bilgisayarda kolaylık olması için kendi hesaplarımı açtım (şirket ortak hesabı yok maalesef). Kullandığım programları ve şirkete ait dosyaları kaybetmeden tüm hesaplarımı kaldırmak istiyorum, ancak Microsoft'un sitesinde hesabımı kaldırmak için başka hesap açmam gerektiği yazıyor. Bu hesapta da dosyalar görünmüyor. Sorum şu kullandığım Microsoft hesabını kaldırıp aynı oturumu başka bir hesapla nasıl değiştirebilirim?
( Yani benden sonra bilgisayarı kullanacak kişi tuşa basınca benim kullandığım masaüstüne gelmeli)
1. Ayarlar uygulamasına girin.
2. Soldaki hızlı erişim menüsünden "Hesaplar" sekmesine tıklayın.
3. Açılan pencerede hesap ayarları altında bulunan "Bilgileriniz" sekmesine tıklayın.
4. Yine hesap ayarları altında resimde işaretlemiş olduğum ayar sekmesinde " Bunun yerine bir yerel hesap ile oturum açın" yazan kısma tıklayın.
Sorununuz çöülecektir.
Not: Resimde ok ile gösterdiğim yerde microsoft hesabı yazıyor çünkü yaptıktan sonra ekran görüntüsü alabildim.
( Yani benden sonra bilgisayarı kullanacak kişi tuşa basınca benim kullandığım masaüstüne gelmeli)
Çözümü kurcalarken buldum.Merhaba iyi sosyaller. Çalıştığım şirketten ayrılacağım. Kullandığım bilgisayarda kolaylık olması için kendi hesaplarımı açtım (şirket ortak hesabı yok maalesef). Kullandığım programları ve şirkete ait dosyaları kaybetmeden tüm hesaplarımı kaldırmak istiyorum, ancak Microsoft'un sitesinde hesabımı kaldırmak için başka hesap açmam gerektiği yazıyor. Bu hesapta da dosyalar görünmüyor. Sorum şu kullandığım Microsoft hesabını kaldırıp aynı oturumu başka bir hesapla nasıl değiştirebilirim?
1. Ayarlar uygulamasına girin.
2. Soldaki hızlı erişim menüsünden "Hesaplar" sekmesine tıklayın.
3. Açılan pencerede hesap ayarları altında bulunan "Bilgileriniz" sekmesine tıklayın.
4. Yine hesap ayarları altında resimde işaretlemiş olduğum ayar sekmesinde " Bunun yerine bir yerel hesap ile oturum açın" yazan kısma tıklayın.
Sorununuz çöülecektir.
Not: Resimde ok ile gösterdiğim yerde microsoft hesabı yazıyor çünkü yaptıktan sonra ekran görüntüsü alabildim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: