Çözüldü Windows Defender'in algıladığı "malgent trojan" virüsü için ne yapılmalı?

• Konuyu başlatan JajaNo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 326
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JajaNo

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım ve Defender Win32 malgent trojan tehditi algılandı. Hemen kaldırdım. Bir sorun olur mu acaba?

Çözüm
Anladığım kadarıyla, driverdaki sponsorlu anti virüsü kötücül yazılım olarak algılamış. Sorun yok gibi duruyor.
@JajaNo, sen MSI Driver Utility gibi bir şey indirdin mi? Setup EXE dosyası tespit edilmiş. Temp klasöründe olması garip bir tık. Bu isimler taklit edilebilir ama eğer farklı, şüpheli bir dosya indirmediysen false positive olabilir.

MBAM ve Bitdefender ile de tarama yapabilirsin ek olarak.
Msi driver indirdim evet.

Norton'u kendin yüklettiysen false Positive'dir muhtemelen.

Evet hocam kendim yüklettirdim 2 yıllık

@JajaNo Defender sapıtabiliyor bazen. Eğer doğru yerden indirdiysen, şüpheli ve bilinmeyen bir uygulama da kurmadıysan endişelenecek bir şey yok.
https://www.google.com/url?sa=t&sou...CA4QAQ&sqi=2&usg=AOvVaw1221sBcX-PDAR0emFBZ-vw buradan indirmiştim.

@JajaNo Defender sapıtabiliyor bazen. Eğer doğru yerden indirdiysen, şüpheli ve bilinmeyen bir uygulama da kurmadıysan endişelenecek bir şey yok.
Hayır steamden indirdim oyunları sadece amd driveri googledan indirdim.

Ve çoğu insan bu durumu yaşamış AMD driver indirirken şimdi araştırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı