Çözüldü Dosyaları saklayarak sıfırlamanın riski var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Briann

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
KIOXIA 500 GB
Ekran kartı
rtx 3060
Windows'um SSD de kurulu ve bir adet de hard diskim var, bilgisayarıma takılı şekilde. Bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak dosyalarımı sakla butonu ile sıfırlamaktan korkuyorum. Hard diskimdeki dosyalarım da gider diye. 300 GB falan dosyam var, yedeklemek de istemiyorum bu yüzden. Dosyalarımı sakla ile sıfırlarsam risk barındırır mı?

Çözüm
Sıfırlamadan önce hard diskimi çıkarsam temiz çözüm olmaz mı? Önemli dosyalarım hard diskte, kasadan söksem?
Hard diskte kurulu program dosyası vs. yoksa denenebilir. Ama o dediğiniz 300 GB nin büyük çoğunluğu oyunsa onları baştan indirmek dosyaları da yedeklemek daha sağlıklı. Ben yine dosyaları yedekleyecekseniz eğer temiz kurulum yapın derim. Aynı hesaba gelecek.
Sanmıyorum dosya gideceğini ama sıfırlama genel olarak riskli bir iş. Sorun çözmek için temiz kurulum + yedekleme en sağlıklısı olacaktır. Sıfırlamada dosyalar gitmese bile sıfırlama esnasında sistem takılsa komple yine temiz kuruluma ihtiyaç duyma ihtimaliniz var.

Sanmıyorum dosya gideceğini ama sıfırlama genel olarak riskli bir iş. Sorun çözmek için temiz kurulum + yedekleme en sağlıklısı olacaktır. Sıfırlamada dosyalar gitmese bile sıfırlama esnasında sistem takılsa komple yine temiz kuruluma ihtiyaç duyma ihtimaliniz var.

Sıfırlamadan önce hard diskimi çıkarsam temiz çözüm olmaz mı? Önemli dosyalarım hard diskte, kasadan söksem?

Hard diskte kurulu program dosyası vs. yoksa denenebilir. Ama o dediğiniz 300 GB nin büyük çoğunluğu oyunsa onları baştan indirmek dosyaları da yedeklemek daha sağlıklı. Ben yine dosyaları yedekleyecekseniz eğer temiz kurulum yapın derim. Aynı hesaba gelecek.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı