Dosyaları SSD yerine HDD'de depolamak

Zywo0

Kilopat
Dosyalar SSD'de bulunuyor ama ben HDD'de bulunmasını istiyorum. Bu işlerden pek anlamam HDD'ye bu dosyaları nasıl atarım? Ve bir sonraki yüklemelerimin hep HDD'de olmasını istiyorum. Nasıl yaparım?

dadadadads.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. Öncelikle sol üsten "ayarlar" penceresini açın.
414929

2. "İndirmeler" sekmesine giderek kütüphane klasörleri penceresini açın.
414931

3. "Kütüphane Ekle" butonuna basın ve açılan pencerenin "C:/" yazan butona basıp "D:/" seçeneğini seçin.
414935

4. "Tamam" a tıklayarak tüm ayarlar penceresini kapatın. Taşımak istediğiniz oyuna sağ tıklayıp "özellikler" seçeneğine tıklayın. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Yükleme Klasörünü Taşı" seçeneğine tıklayın.
414936

5. Karşınıza bir pencere çıkacak ve nereye taşımak istediğinizi soracak. D diskinde oluşturduğunuz kütüphaneyi seçin ve "Klasörü Taşı" seçeneğine basın. Bir süre bekleyin ve başarıyla taşınacağını göreceksiniz.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Yardım edebildiysem ne mutlu.
Ayarlar > Sistem > Depolama > Daha fazla depolama ayarı sekmesi altında > Yeni içeriğin nereye kaydedildiğini değiştir Diye bir seçenek var o kısımdan ayarlama yapabilirsiniz.

Sorunum C: de bulunan dosyalari D: ye aktarmak. Kes yapıştır yaparak D: attım Steam hata verdi.

Maalesef kes yapıştır yaptığınızda uygulamaların içinden yeni konumlarını göstermediğiniz için hata verecektir. Steam uygulaması üzerinden D: diskine aktarım yapmayı seçmeliydiniz yada Steam ayarlarına girip oyunlarım D: diskinde diye göstermelisiniz.

Kes yapıştır methodu resim, müzik, video gibi öğelerde çalışır programları o şekilde taşıyamazsınız.

Merhaba. Öncelikle D klasörüne Steam adında bir dosya açın. Daha sonra steam oyunlarından D klasörüne taşımak istediğiniz oyuna sağ tıklayıp özelliklerden, yerel dosyalar seçeneğini seçip ordan D klasöründeki yeni açmış olduğunuz steam dosyasını seçerek taşıyabilirsiniz. Şuan işyerinde olduğum için noktasına kadar bilgi veremiyorum. Ama sorunu çözemezseniz mesaj atın, akşam eve gidince seve seve yardımcı olurum.

1. Öncelikle sol üsten "ayarlar" penceresini açın.
414929

2. "İndirmeler" sekmesine giderek kütüphane klasörleri penceresini açın.
414931

3. "Kütüphane Ekle" butonuna basın ve açılan pencerenin "C:/" yazan butona basıp "D:/" seçeneğini seçin.
414935

4. "Tamam" a tıklayarak tüm ayarlar penceresini kapatın. Taşımak istediğiniz oyuna sağ tıklayıp "özellikler" seçeneğine tıklayın. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Yükleme Klasörünü Taşı" seçeneğine tıklayın.
414936

5. Karşınıza bir pencere çıkacak ve nereye taşımak istediğinizi soracak. D diskinde oluşturduğunuz kütüphaneyi seçin ve "Klasörü Taşı" seçeneğine basın. Bir süre bekleyin ve başarıyla taşınacağını göreceksiniz.

Umarım açıklayıcı olmuştur. Yardım edebildiysem ne mutlu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı