Dosyaya erişim izni verme

Kamikaze1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir dosya için erişim izni almaya çalıştım ama olmadı bende.
Dosyanın sahibini değiştiricektim ama çok fazla kullanıcı vardı hangisi benim bulamadım.
Nereden öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-22_112840283.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar bir dosya için erişim izni almaya çalıştım ama olmadı bende.
Dosyanın sahibini değiştiricektim ama çok fazla kullanıcı vardı hangisi benim bulamadım.
Nereden öğrenebilirim?

Görev Yöneticisi'ni açın ve kullanıcı sekmesine gelin diğerleri kullanılmadığı için o anki kullanılan kullanıcı hesabını görüceksiniz.

Not sahiplikler ile fazla uğraşmayın derim yanlıl bir şey yaparsanız bilgisayarınıza format atmak zorunda kalabilirsiniz başıma geldi diye söylüyorum masaüstüne bile erişemiyordum bırakın dosyalara girmeyi.

Sağolun.Sahipliklerle uğraşmamın sebebi Windowsapp diye bir klasör var ve 12gb yer kaplıyor laptopdada alan kalmadı o yüzden silmek istiyorum çokta önemli bir klasörde değil sanırım.

Sağ olun. Sahipliklerle uğraşmamın sebebi windowsapp diye bir klasör var ve 12 GB yer kaplıyor laptopdada alan kalmadı o yüzden silmek istiyorum çok da önemli bir klasörde değil sanırım.

Windows'un kendi uygulamaları olmalı ismine bakılırsa siz yine de ne olur ne olmaz bir Windows USB'si hazırlayın ve önemli şeyleri yedekleyin hocam garantiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…