Olur.Peki sadece indirsem ama açmasam istediğim dosya ZIP dosyası indirip sadece ZIP'ten exeyi virüs Total'e taratsam olur mu?
Virüs, bir indirme yapmadan bile bulaşır. Çalıştırmak ne kelime. Virüslü siteye girmen yeter. Hatta virüslü siteyi sadece Google'dan aratsan, virüslü siteye bile girmesen virüs bulaşabilir.Bazı virüsler dosya açılmasa bile bilgisayara bulaşabiliyor.
Google'un arama kısmından bulaşabileceğini zannetmiyorum fakat görsellere girerseniz iş değişir.Virüs, bir indirme yapmadan bile bulaşır. Çalıştırmak ne kelime. Virüslü siteye girmen yeter. Hatta virüslü siteyi sadece Google'dan aratsan, virüslü siteye bile girmesen virüs bulaşabilir.
Bununla ilgili konu açan kişiler var Sosyal'de. Benim anlattığım şeyi yaşamış olan.Google'un arama kısmından bulaşabileceğini zannetmiyorum fakat görsellere girerseniz iş değişir.
@hakan.klcarslan @bilinçli pars'nın mesajına hahaha attığına göre, sitelere girdiğiniz gibi bulaşabilen JavaScript kaynaklı trojanlardan haberi yok sanırım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.