DotA 2 6.79 Patch

  • Konuyu başlatan Soner Gül
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4B
S

Soner Gül

Ziyaretçi
Gerekliydi, çok yenilik oldu ama eski herolarını unuttular. Sadece r2'nin özelliğinin nasıl bir etki yaratacağını anlamadım, phase falan basınca görünmezlik bozulmayacak mı yani :)
 
Gerekliydi,çok yenilik oldu ama eski herolarını unuttular.Sadece r2'nin özelliğinin nasıl bir etki yaratacağını anlamadım,phase falan basınca görünmezlik bozulmayacak mı yani :)

Evet mesela eşyalar ya da smoke kullanılıp düz atak yapılmadığında görünmezliği bozulmayacak. Ama W'su için geçerli değil çünkü düz atak da yapmış oluyor.

Ben de DotA 1'den ayrı bir oyun gibi olsun diye böyle bir değişikliğe gidildiğini düşünüyorum. Bu arada Blizzard'ın MOBA'sı Heroes of the Storm da duyruldu, DC Comics karakterlerinin yer aldığı MOBA olan Infinite Crisis kapalı betada. "Epik" MOBA savaşları göreceğiz demek ki :)

http://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/blizzard-heroes-stormu-duyurdu
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Riki'yi aşırı derecede oynadığım için anlatayım :D
2 adet becerisi bulunuyor Smoke ve Blink.

Smoke becerisini kullandığında hala görünmez olmaya devam edecek.
Ancak Blink becerisinde şöyle bir durum var. Blink becerisi 2 aşamadan oluşuyor.

1- Arkaya ışınlanma
2- 1 adet bıçak savura

Dolayısıyla 2. hareketten dolayı vurmuş oluyor ve görünmezliği bozuluyor. Zaten sadece 1. işlemi yapsa hiçbir zarar verememiş oluyor :D

Bana sorarsanız R2 bakımından bir fark olmayacak. Riki'nin canı çok azken takım savaşı çıkar ise Smoke ile destek verebilir. Ki bu hiç de küçümsenecek bir özellik değil. Elini ayağını kitliyor.
 
Bana sorarsanız R2 bakımından bir fark olmayacak. Riki'nin canı çok azken takım savaşı çıkar ise Smoke ile destek verebilir. Ki bu hiç de küçümsenecek bir özellik değil. Elini ayağını kitliyor.

Riki olduğu halde takım savaşında ortaya Sentry Ward dikmiyorlarsa ya da Dust atmıyorlarsa o teamfight'ı zaten alırsınız. Karşıdakiler oynamayı bilmiyor demektir :) Sentry, Dust kullanılmazsa Rikicilerin yarısı (senden bahsetmiyorum) ortaya smoke atar sonra canı azalana uçar onu keser.
-Chemical Rage bonus HP sağlamayacak.
-Chemical Rage HP rejenerasyonu 15/30/60'tan 50/75/100'e yükseltildi.

Alchemist'in ultiyi öldürmüşler. Ultisi son seviyesinde 750 HP veriyordu.

En büyük saçmalıklardan biri de artık LoL'deki Darius Axe'a değil, Axe Darius'a benziyor.

-Culling Blade ile bir düşman hero öldürülürse, Culling Blade'in cd'si sıfırlanacak.

Meepo da iyice oyundan bağımsız gibi oldu, ultisi 4 level'da açılıyor :)

Invoker artık ultisinden gelen 2 slotu da ilk level'larda açabiliyor. (İkincisi 7 level'da açılıyordu.)

Skeleton King artık 3 pasife sahip. Biri de zaten kişi hedefli stun. Oynaması zevksiz saçma sapan bir hero.


Eşyalarda ve kazanılan altın miktarında da değişiklik var. Oyun yapısı da değişmiş olacak bu güncellemeyle. Umarım batırmazlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Abi hiç gelmesin oyun böyle dengeli. Tamam bazı herolar kasılınca oyun dengesi değişiyor belki. Bence böyle iyi. Timbersaw in ultisi daha çok mana yiyor. Zaten zar zor mana geliyor. Mana pot desen az veriyor. Pudge ile blink dagger tam bir saçmalık. Böyle iyi abi,güncelleme batırır oyunu.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı