Malesef dota,lol gibi oyunlar bağımlılık yapar.2 saat diye açarsın bi bakmışsın gün bitmiş boşunaOkuyorum ve derslerime çalışmam gerekiyor günde 2 saati geçmeden. Sürekli olarak oynayabilir miyim bu oyunu?
İki oyun arasında kaldım pubg ve dota 2 hangisini oynayayım hangisi daha az bağlar kendine?Malesef dota,lol gibi oyunlar bağımlılık yapar.2 saat diye açarsın bi bakmışsın gün bitmiş boşuna
oynama derslerine bak.
İlla oynarım diyosan cod serisi,cs 1,6,nfs vb oyunlar oynayabilirsin.
Online oyunlar bağımlılık yapar bunlara dikkat et.
Bağımlılık yapan oyun ikiside.İki oyun arasında kaldım pubg ve dota 2 hangisini oynayayım hangisi daha az bağlar kendine?
Hocam bilgisayarı yeni aldım baya da güzel bir bilgisayar oynamam lazım rahat duramam ikisinden birini tercih etmem lazım hangisi?Bağımlılık yapan oyun ikiside.
Online oyunlar bağımlılık yapar onun için ikisinide önermiyorum.
Pubg, fornite.Hocam bilgisayarı yeni aldım baya da güzel bir bilgisayar oynamam lazım rahat duramam ikisinden birini tercih etmem lazım hangisi?
Ayn hocam öyleyim en iyisi bulaşmayayım hiçRekabetçi ve hırslıysanız bağımlılık yapabilir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.