DOTA 2 oyununa başlanır mı?

4Justicia

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F
NVIDIA GeForce RTX 3050
16 GB Ram
MSI PRO H610M-E DDR4
Yıllardır League of Legends kitlesiyle uğraşa uğraşa artık alışmıştır çoğu kişi, ancak yine de her oyunda ailevi değerlerine küfür edilmesi bir tık sıkıntı oluyor. 5K saat DOTA 2 oynamış olan. Bir arkadaşım bana DotA 2 başlamamı söyledi ancak oyun bana bir tık garip geldi. Sizce oynanır mı? League of Legends'e göre nasıl farklılıkları var?

LOL'ü kitlesi yüzünden bıraktıysan Dota kitlesi de çok farklı değildir diye düşünüyorum. Genel olarak MOBA kitlesi ağır toksik.

DotA1 allstarstan beri oynuyorum. LoL'de kalman daha iyi oyun şu anda yeni oyuncuları geçtim benim gibi oldschool oyuncuları bile zorlayacak güncellemeler getirdiler. Ayrıca kurye, deny, rosh, deward gibi tonla mekanik var oyunda. Öğrenmek için en az 1 seneni vermen lazım.

LoL'ü kitlesi yüzünden bıraktıysan DotA kitlesi de çok farklı değildir diye düşünüyorum. Genel olarak MOBA kitlesi ağır toksik.

Yok hocam LoL hala oynuyorum sadece yeni bir macera aramam gerektiğini söyledi arkadaşım ama kitlesi aynıysa 2 katı kanser olmaya hiç gerek yok.

DotA1 allstarstan beri oynuyorum. LoL'de kalman daha iyi oyun şu anda yeni oyuncuları geçtim benim gibi oldschool oyuncuları bile zorlayacak güncellemeler getirdiler. Ayrıca kurye, deny, rosh, deward gibi tonla mekanik var oyunda. Öğrenmek için en az 1 seneni vermen lazım.

Hiç gerek yok hocam o zaman ancak arkadaşım çok zevk alıyor oynarken. Bu oyunu bu kadar zevkli yapan nedir ya da sadece arkadaşım mı zevk alıyor olabilir?

Yok hocam LoL hala oynuyorum sadece yeni bir macera aramam gerektiğini söyledi arkadaşım ama kitlesi aynıysa 2 katı kanser olmaya hiç gerek yok.

Kitlesi düşük elolarda chilldir genelde çünkü macera arayan adamlarla dolu ama orta ve üst elolarda LoL'e kıyasla kendini bir halt sanan oyuncu sayısı 5e10a katlanır açık söyleyeyim mekanikleri takmadan LoL gibi oynarım 2 ay takılır salarım diyorsanız başlayın derim ama ciddi bir geçiş arıyorsanız tavsiyem türü değiştirip CS'ye falan bakmanız olur.

Arkadaşınızın zevk almasına gelirsek zevkler çok garip şeyler dünyada tarkova yıllarını veren veya Minecraft'ta sürekli yeni bir dünya açıp aynı şeyleri yaparken zevkten 4 köşe olan insanlar o kadar çok ki artık şaşıramıyorum bile :D

Insanlarin oynamasina anlam verememe sonucu geciregin rage'ler aynidir. Ancak LoL'e kiyasla kesinlikle cok daha stratejik dusunmeyi gerektiren ve daha zor bir oyundur. Oynamasi zor oldugundan velet kitle bulasmaz bu sebeple kitlesi LoL'e kiyasla biraz daha iyidir. Yine de MOBA oynanacak tur degil maalesef. Illa oynayacaksan da Ruslar'dan uzak dur.

10 yıldır oynuyorum 10k saatten fazla da oynamışlığım var kitle olarak LOL'den farklı değil sadece duyduğun küfürler Türkçe değil Rusça olacak :D. Eğer Dota'yı bilen bir arkadaşın varsa başlayabilirsin ama kolay bir oyun değil oyunu az çok çözmen 100 saatini alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı