Download hızı düzgün olmasına rağmen upload hızı çok kötü

MrBonapart

Decapat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
74
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Yaşadığım sorunu kısaca belirtmek istiyorum. Türk Telekom'un 35/3'lük paketini kullanıyorum. COVID dönemi dolayısıyla upload hızlarını 2 katına çıkardıkları için paketim 35/6 oldu. Sıkıntı şu ki, upload hızımın yarısından fazlasını alamıyorum. İşin garip yanı download hızım neredeyse kayıpsız geliyor. Kullandığım modemin modeli ZyXEL VMG3312-B10b. TTNET ile birçok görüşme yaptım ve onlar sürekli altyapılarının düzgün olduğunu ve gayet normal hız alabileceğimi söyleyip duruyorlar. Sadece 1 kere TTNET'ten birisi geldi ve 2 dakika bir şeylere bakıp kablonuzda oksitlenme var sorun orada değiştirin deyip gitmişti. Wi-Fi ile bağlandım, 2 farklı kabloyla bağlandım, 3 farklı cihaz ile denedim, bina içi tesisatımı CAT6 kablo ile değiştirdim fakat bu söylediklerimin hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olabilecek birisi ya da tavsiye verebilecek birisi var mıdır?

Teşekkür ediyorum şimdiden.
 

Dosya Ekleri

  • test.png
    test.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 64
Farklı saat dilimlerinde denedin mi? Altyapı düzgün diyorlar ama belki yoğunluğu göz önünde bulundurmuyorlardır. Mümkünse geç saatlerde ve farklı sitelerden deneyin
 
Bahsettiğiniz "ZyXEL VMG3312-B10b" model cihazda bu sorunu birkaç kişinin daha yaşadığına şahit oldum. Mümkünse cihazınızı değiştirip deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı