Doxbin nedir?

Panelcilere vs. alışmıştımda doxbini ilk defa duymuş öğrendim oldum bende.

Ama bir şey olmamış senin için, büyük ihtimalle korkutmak amaçlı yapmışlar.

Doxbin ülke fark etmezsizin insanların düşmanlarının tüm bilgilerini ifşalayıp internete yaymasıdır. O sitede insanlar istediği kişilerin özel hayatını kişisel bilgilerini paylaşıyor tutuklanmalar oldu sıkıntılar oldu ama site hala açık. He bu arada tıklarsan hiçbir şey olmaz sadece listeler var milletin bilgileri olan.

Peki beni doxbinlediğini söyleyen X kişisi sadece yaşadığım ülkeyi söyledi bunu da sosyal medya profil linkimden yaptığını söyledi sence ne kadar doğru olabilir bu.

Ama bir şey olmamış senin için, büyük ihtimalle korkutmak amaçlı yapmışlar.

Peki beni doxbinlediğini söyleyen X kişisi sadece yaşadığım ülkeyi söyledi bunu da sosyal medya profil linkimden yaptığını söyledi sence ne kadar doğru olabilir bu.
steam veya başka bir platformda çoğu zaman profilinde hangi ülkede olduğu yazar veya bir sosyal medya hesabın bağlıysa ordanda bulmuş olabilir. hem hangi ülkede yaşadığını bilmesiyle hiçbirşey yapamaz

Steam veya başka bir platformda çoğu zaman profilinde hangi ülkede olduğu yazar veya bir sosyal medya hesabın bağlıysa oradan da bulmuş olabilir. Hem hangi ülkede yaşadığını bilmesiyle hiçbir şey yapamaz.

TikTok hesabımın profil linkinden yapmış büyük ihtimalle Telegram botlarından buldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı