Doxbin nedir?

muhittin uzun

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS'de karşı takımda rekabet ettiğim bir adamla tartıştık, oyun sonu ben kazanınca tehdit edercesine yakında Steam profilinde doxbin dosyanı görürsün dedi. Bahsettiği şey nedir ve başa bela açar mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal mecralarda neden birileriyle tartışmaya girmek mantıklı bir hareket değil. Bahsettiğiniz durumun konusu da burada açılmış, bir nevi senin özel bilgilerini burada paylaşacaklar.

Ayrıca siteyi İngilizce veya çeviriyle okuyabilirsin.

Sosyal mecralarda neden birileriyle tartışmaya girmek mantıklı bir hareket değil. Bahsettiğiniz durumun konusu da burada açılmış, bir nevi senin özel bilgilerini burada paylaşacaklar.

Ayrıca siteyi İngilizce veya çeviriyle okuyabilirsin.
peki herhangi bir şeye yol açar mı bu durum ? adamlar zaten yabancı onun dışında bir gün geçti hala bir şey atmadılar profile ayrıca steamde herhangi bir kişisel bilgim yok sadece Türk olduğumu biliyorlar o kadar. ip adresimi bulsalar bile ilçeyi gösteriyor oradan da herhangi bir şey çıkar mı bilgim yok ama

Arkadaşlar CS'de karşı takımda rekabet ettiğim bir adamla tartıştık, oyun sonu ben kazanınca tehdit edercesine yakında Steam profilinde doxbin dosyanı görürsün dedi. Bahsettiği şey nedir ve başa bela açar mı acaba?

Hocam son durum nedir şu an bende benzer durumu yaşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı