DP desteksiz monitör ile NVIDIA ekran kartı alınır mı?

mehmetalip18

Kilopat
Daha fazla  
Monitörüm 144hz ve DP desteği yok HDMI. Alırken DP olmayan monitör de G-Sync açılmadığını bilmiyordum. Asıl sorum şu monitörüm ile Nvidia ekran kartı alsam sizce bu G-Sync açılmasa çok bir fark olur mu ? Çok gerekli mi ? AMD ekran kartlı bir sistem mi almak daha mantıklı ? Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.
(Düşündüğüm sistem Ryzen 5 7500F - 32 GB - Rx 6650XT yada Nvidia RTX 3060)

Monitörüm 144Hz ve DP desteği yok HDMI. Alırken DP olmayan monitör de G-Sync açılmadığını bilmiyordum. Asıl sorum şu monitörüm ile NVIDIA ekran kartı alsam sizce bu G-Sync açılmasa çok bir fark olur mu? Çok gerekli mi? AMD ekran kartlı bir sistem mi almak daha mantıklı? Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Bence değil hocam milisaniyelerden bahsediyoruz.

Araştırmalarım da HDMI ile 144 Hz alabiliyorum. O zaman sizce bu çok klasik bir soru 3060 12 GB versiyon mu yoksa rx 6650xt mı önerirsiniz.

Oyun olarak CS, LoL, NFS Unbound, GTA 5, bu tarz hem rekabetçi hem hikayeli yani her tarz oynarım ama genelde FIFA ve Araba tutkunu biriyim gerisi çok önemli değil benim için.

Monitörün desteği varsa HDMI ile de G-Sync çalışıyor olması lazım. Hikaye bazlı oyunlarda G-Sync akıcılık açısından bence önemli bir teknoloji.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı