DP kabloda sorun varsa görüntüde kasma yapar mı?

Anladım. -30, -20 değerleri ne işe yarıyor işlemcide? Ve hangi stress testinde zorlayım işlemciyi.
Çektiği voltajı düşürüyorsun genel olarak. Performanstan kaybetmiyor ancak daha düşük güç çekerek daha az ısınıyor. Her işlemcinin fabrikadan çıkışı silikon bakımından farklı bu sebeple böyle farklar var. Bu yaptığın şey OC değil yani.

Stress testi için Cinebench R23 kullanabilirsin.

Çok teşekkür ederim değerli vaktini ayırdığın için. -30 ile yarın deneyeceğim. Stress testine sokucam kapanmazsa eğer kullanmaya devam edeceğim. Ben stabil bir MHz değerleri olsun istiyorum bu işlemler stabilite için doğru mu?

Doğru. AMD bize böyle seçenekler sunmuş, ayarlaması zor ama bence herkesin yapması gerekiyor bu ayarları. Rica ederim.

Ccs2 için yüksek DPI ayarını değiştir düzelir. İşlemci vs iyi senin. Uyumsuzluk var sistem yeni olduğu için.

Yüksek DPI önceliklendirmesini geçersiz kıl ara bunu goolden. Şimdi yazmaya üşendim.

Görmüşken yazayım 5600 için sıvı soğutma almana gerek yok ama geleceğe dönüksen al değilsen 300 500TL olan kule tipi soğutucularda yetecektir.

Ccs2 için yüksek DPI ayarını değiştir düzelir. İşlemci vs iyi senin. Uyumsuzluk var sistem yeni olduğu için.

Yüksek DPI önceliklendirmesini geçersiz kıl ara bunu goolden. Şimdi yazmaya üşendim.

Yaptım onu. Değerini farklı mı seçmeliyim? Hangisini seçmeliyim?

Görmüşken yazayım 5600 için sıvı soğutma almana gerek yok ama geleceğe dönüksen al değilsen 300 500TL olan kule tipi soğutucularda yetecektir.

Teşekkür ederim düşüncen için olmadı öyle yapacağım.

Yaptım onu. Değerini farklı mı seçmeliyim? Hangisini seçmeliyim?

Teşekkür ederim düşüncen için olmadı öyle yapacağım.

NVIDIA'nın ayarlarında çözünürlük katlayan bir ayar var 3D bölümünde oradan 2K ya alıp deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…