DP kabloda sorun varsa görüntüde kasma yapar mı?

11400F zaten 5600'den kötü bir işlemci. Bu anlık donmalar özellikle sağa sola dönerken yani bunlar direkt %1 ile bağlantılıdır ve bunları bu kartta yaşamamak için 5700x3D tarzı bir işlemci alman gerekiyor.

PSU kaynaklı olabilir mi diye bile düşünmedi değilim. PSU konusuna çok hakim olmadığımdan.

PSU'dan olsaydı her oyunda yaşarsın, örnek olarak Forza çok daha fazla güç çeker CS'ye göre.

Anladım çok teşekkür ederim gece vakti vakit ayırıp yanıtladığın için. Peki M.2 SSD ile alakası olabilir mi? İmzamda modeli mevcut. Steam'den da indirme yaparken 0 Mbit'e düşüyor ondan şüphelendim.

Anladım çok teşekkür ederim gece vakti vakit ayırıp yanıtladığın için. Peki M.2 SSD ile alakası olabilir mi? İmzamda modeli mevcut. Steam'den da indirme yaparken 0 Mbit'e düşüyor ondan şüphelendim.
CS özelinde yapmaz. Çok daha ağır oyunlarda denemelisin. İşlemciye OC yapabilirsin aslında PBO açmayı denedin mi?

CS özelinde yapmaz. Çok daha ağır oyunlarda denemelisin. İşlemciye OC yapabilirsin aslında PBO açmayı denedin mi? PBO.

11400F zaten 5600'den kötü bir işlemci. Bu anlık donmalar özellikle sağa sola dönerken yani bunlar direkt %1 ile bağlantılıdır ve bunları bu kartta yaşamamak için 5700x3D tarzı bir işlemci alman gerekiyor.

CS özelinde yapmaz. Çok daha ağır oyunlarda denemelisin. İşlemciye OC yapabilirsin aslında PBO açmayı denedin mi?

PBO'dan kastın nedir? PBT değerleri vs. ise forumları inceleyerek yaptım. PBT 140 tdc 100 edc 100 OverDrive scalar Auto'da CPU override +200 thermal throttle 95. Curve Optimizer all cores negative 10 değeri verdim.

PBO'dan kastın nedir? PBT değerleri vs. ise forumları inceleyerek yaptım. PBT 140 tdc 100 edc 100 OverDrive scalar Auto'da CPU override +200 thermal throttle 95. Curve Optimizer all cores negative 10 değeri verdim.

Açtığında +200 MHz ekliyor. Ayarlamaları zaten yapmışsın gibi duruyor, ancak bu şekilde de drop oluyorsa fazla yapacak bir şey yok. Mümkün olduğunca çözünürlüğü yüksek tut ki daha fazla darboğaz olmasın.

Açtığında +200 MHz ekliyor. Ayarlamaları zaten yapmışsın gibi duruyor, ancak bu şekilde de drop oluyorsa fazla yapacak bir şey yok. Mümkün olduğunca çözünürlüğü yüksek tut ki daha fazla darboğaz olmasın.

Bundan öncesinde Ryzen 5 3600 vardı bu kadar sorun yaşamadım bilmiyorum. Bu ayarlar ile görmem gereken sıcaklıklar maksimum kaç olmalı?

Bundan öncesinde Ryzen 5 3600 vardı bu kadar sorun yaşamadım bilmiyorum. Bu ayarlar ile görmem gereken sıcaklıklar maksimum kaç olmalı?
Seçtiğin ekran kartından dolayı, bu işlemci için 6700XT/3070 sınır derdik biz, online oyunlarda bu kartlarla da yapıyor. Sıcaklık işini bilemem kullandığın termal macun, kasa, hava sirkülasyonu ve hatta kasayı koyduğun konuma göre değişir. Ekran kartın fazla artmaz online oyunda yük işlemciye biner. Dolayısıyla işlemci sıcaklığına bak.

Seçtiğin ekran kartından dolayı, bu işlemci için 6700XT/3070 sınır derdik biz, Online oyunlarda bu kartlarla da yapıyor. Sıcaklık işini bilemem kullandığın termal macun, kasa, hava sirkülasyonu ve hatta kasayı koyduğun konuma göre değişir. Ekran kartın fazla artmaz Online oyunda yük işlemciye biner. Dolayısıyla işlemci sıcaklığına bak.

75 derece civarında oluyor soğutmam stok soğutucu ile. Yakın zamanda sıvı soğutucu alacağım. 360mm. 3070 alsaydım da bu problemi yaşacaktım ben ama değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı