Yeni monitör aldım DP girişi var fakat benim ekran kartımda mini DP giriş var. Ekran kartının kutusunun içinden mini DP - DP dönüştürücü çıktı. DP kabloyu dönüştürücü ile kullansam görüntüde bozulma veya herhangi bir sorun olur mu?
Ekran kartı kutusundan çıktıysa, büyük ihtimal test edilmiş üründür ve sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum ama yine de en sağlıklı görüntü aktarma yolu direkt olarak ekran kartından, monitöre tek aynı girişlerden kablo yardımıyla olur.
Dönüştürücü ile değilde direk DP mini DP kablo ile kullansanız daha sağlıklı olur. Bu tip adaptörlerde zincirin zayıf halkası konnektör bağlantı kısımları oluyor. Kaliteli bir DP mini DP kablo kullanmak en sağlıklısı.
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yeni monitör aldım DP girişi var fakat benim ekran kartımda mini DP giriş var. Ekran kartının kutusunun içinden mini DP - DP dönüştürücü çıktı. DP kabloyu dönüştürücü ile kullansam görüntüde bozulma veya herhangi bir sorun olur mu?
Elinde DP kablo yoksa yine kaliteli bir DP kablo almak zorunda kalacak. Hemen hemen yine aynı masrafı yapmış olacak. Hatta elindeki dönüştürücüyü satıp Vesa sertifikalı bir kablo alsa hem daha sağlıklı hem daha karlı.