DP no signal hatası nasıl çözülür?

Muhammed Eminn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün PC'nin içinde bulunduğu dolabın kapağı PC'ye çarptı ve darbeye bağlı kablo temassızlığından veya çıkmasından dolayı DP no signal hatası aldım. DP kablosu uzun olduğu için ve monitörden PC'ye eğilerek ve bükülerek gittiği için en ufak dokunuşta görüntü gidiyordu yine öyle bir şey sandım PC'yi güç düğmesinden kapatıp tekrar açtım ve 1 uzun 2 kısa bip sesi aldım. Ondan sonra kabloyu çıkarıp tekrar taktım sistem açıldı 5 dakika sonra yine ekran gitti 1-2 sefer daha denedim fakat görüntü gelmedi. Sizce bunun nedeni nedir kablodan mıdır ekran kartından mıdır?

Ekran kartı GTX 1660S.
Anakart B450 m a programı Max.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanıdığınızın elinde kablo varsa onunla denemenizi veya monitör ve kablonuzla gidip onun sistemine bağlayıp test edebilirsin.

En ufak dokunuşta gitmesi bende de oluyordu kablo değiştirdiğimde düzelmişti fakat dediğim gibi başkasının bilgisayarında deneyerek netleştirebilirsin.

En ufak dokunuşta gitmesi bende de oluyordu kablo değiştirdiğimde düzelmişti fakat dediğim gibi başkasının bilgisayarında deneyerek netleştirebilirsin.

Hdmı kablosunu taktım sistemi çalıştırdım fakat yine 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor ve DP kablosunu çıkarmama rağmen DP sinyal yok hatası alıyorum hdmı kablonun çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.

İlginç monitörün parlaklık ayarını falan yapamıyor musun tuş joystick falan yok mu? Model öğrenebilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı