Dpc_ Watchdog _Violation Hatası

Size verdiğim sürücü TP-Link'in offical yayınlamış olduğu sürücü. Size daha önceki postumda önerdiğim gibi wifi adaptörünüz takılı şekilde temiz Windows 10 x64 1709 kurup direk verdiğim linkten wifi adaptörünüzü güncelleyin.
Yardım için teşekkürler. Tp link markasından canım yandığı için tekrar o markayı almak istemiyorum. Geçen gün önerdiğiniz wireless Tp link marka. Önereceğiniz başka kaliteli ve maximum 75 tl civarında Windows 10 ile uyumlu wireless var mı?

TP-Link sağlam markadır. Sorun yaşamanız tekrar o markayı tercih etmemenizi gerektirmesin. Fiyat performans olarak Archer T2U öneririm. Bu ürün de Windows 10'a tam uyumlu.

Tp-link Archer T2U Wireless Dual Band USB Adaptör Anten / Ağ Adaptörü
Yaklaşık 1 haftadır herhangi bir hata almadım. Dün ve bugün tekrar mavi ekran verdi kapandı. Minidump dosyasına baktığımda ntoskrnl.exe diye bir hata verdiğini gördüm. Bunun çözümü var mı?

Döküm dosyalarını paylaşın. Ayrıca bu arızalı wifi adaptörü sistemde takılı değildir umarım.
Usta 1 hafta önce bilgisayarı formatladım. Wifi adaptörünü güncellemedim ve düne kadar herhangi bir sorun çıkarmadı. Mecburiyetten dolayı hala takılı. Pazartesi ethernet kablosunu uzatıp kablolu bağlanmayı düşünüyorum. Yarın sabah minidump dosyasını paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı