DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası Windows 11

aalsama

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar birkaç hafta önce İtopya üzerinden hazır bilgisayar aldım ama son zamanlarda mavi ekran hatası almaya başladım. Belki düzelir diye Windows 11'e geçiş yaptım fakat bugün tekrardan aynı hatayı aldım.

Sistem özelliklerim: AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor, GeForce RTX 4060, 16 GB RAM.

Dmp dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleştirdim şu anda tekrar bir hata alırsam yazarım

Sorun hala devam ediyor :/
Bu sorunu yaşayanlar driver kaynaklı olduğunu söylüyor. Sizden ricam tüm driverlarınızın güncel olduğundan emin olmanız. Buna Bios ve Windows update dahil. Sorun hala devam ediyorsa Ekran kartı sürücünüzü DDU yardımıyla kaldırıp bir önceki sürüme geri çevirmeniz. Sorunun hala devam etmesi durumunda ise MemTest86 yapıp ramleri tepeden tırnağa sorun varmı diye kontrol etmeniz olacaktır.

Bu sorunu yaşayanlar driver kaynaklı olduğunu söylüyor. Sizden ricam tüm driverlarınızın güncel olduğundan emin olmanız. Buna Bios ve Windows update dahil. Sorun hala devam ediyorsa Ekran kartı sürücünüzü DDU yardımıyla kaldırıp bir önceki sürüme geri çevirmeniz. Sorunun hala devam etmesi durumunda ise MemTest86 yapıp ramleri tepeden tırnağa sorun varmı diye kontrol etmeniz olacaktır.
Yani herşeyim güncel olarak gözüküyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı