Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

İshak scania

Hectopat
Herkese selam aleyküm. DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatası alıyorum çözemedim. Çözebilen var mıdır acaba? En son ekran kartı güncellemesinden sonra oldu. Minidump dosyalarını anlayan bir kişi varsa atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürüme dönebilirsiniz. Sorun devam ederse minidump dosyalarını paylaşın. Genel bir sürücü sorunu olarak görünüyor şu anlık.

DDU ile sürücüyü kaldırıp eski sürüme dönebilirsiniz. Sorun devam ederse minidump dosyalarını paylaşın. Genel bir sürücü sorunu olarak görünüyor şu anlık.

Çözüm

Eski sürücüde de aynısını yapıyor maalesef.

İnceledim, "Ekran kartı sürücüsü hatası görünüyor." yazdım.

Eski sürümü kurmanızı istemiştim. Yeni sürümde sizin gibi sıkıntı yaşayanlar var.

Peki teşekkürler ilginiz için. NVIDIA düzeltene kadar beklemekten başka çare yok. Konu kilit olabilir. Eski sürücüyü yüklüyorum şu an, ilginiz için teşekkürler. Eski sürücüyü yükleyip sıkıntı çıkıp çıkmadığını buraya yazarım tekrar.
İnceledim, "Ekran kartı sürücüsü hatası görünüyor." yazdım.

Eski sürümü kurmanızı istemiştim. Yeni sürümde sizin gibi sıkıntı yaşayanlar var.
Eski sürümü kurdum fakat hala aynı sorunu yaşıyorum. Donup mavi ekran verip yeniden başlıyor.
Hocam bu sorun bana da oldu eski sürücüyü kurunca düzeldi.
Hangi sürümü kurdunuz acaba bana da söyler misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı