İşletim sistemi
Windows 11

Poseidon0029

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060 Laptop GPU
İşlemci
i7-13700HX
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Dün Windows kurup tüm yazılım ve driver güncellemelerini yaptığım dizüstü bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Minidump dosya linki: MiniDump Dosya Linki. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Poseidon0029 ne yaptın hocam sorun var mı?
Dün güncellemeleri vs. yaptım, Windows Update kısmında bir de Display-Nvidia güncellemesini otomatik olarak başlatmıştı o bitmeden sürücüyü kendi sitesinden elle indirip kurdum. Bir de ilk Windows yüklediğimde Intel Driver Support aracılığıyla dahili ekran kartının güncellemesini yapmıştım ama güncellemenin altında bilgisayarın kendi üreticisinin bir sürücüsü varsa sıkıntı çıkabileceği tarzında bir uyarı vardı. Bu sefer o güncellemeyi yapmadım ne olur ne olmaz. Bu sabah da oyun yükledim yaklaşık bir saat kadar oynadım henüz bir sıkıntı çıkmadı ama bir şey demek için erken çünkü sadece 1 saate yakın kullandım. Bir hafta kadar test etmeyi düşünüyorum yine aynı kodlu mavi ekran alırsam iade edeceğim.

Dün güncellemeleri vs. yaptım, Windows Update kısmında bir de Display-NVIDIA güncellemesini otomatik olarak başlatmıştı o bitmeden sürücüyü kendi sitesinden elle indirip kurdum. Bir de ilk Windows yüklediğimde Intel Driver Support aracılığıyla dahili ekran kartının güncellemesini yapmıştım ama güncellemenin altında bilgisayarın kendi üreticisinin bir sürücüsü varsa sıkıntı çıkabileceği tarzında bir uyarı vardı. Bu sefer o güncellemeyi yapmadım ne olur ne olmaz. Bu sabah da oyun yükledim yaklaşık bir saat kadar oynadım henüz bir sıkıntı çıkmadı ama bir şey demek için erken çünkü sadece 1 saate yakın kullandım. Bir hafta kadar test etmeyi düşünüyorum yine aynı kodlu mavi ekran alırsam iade edeceğim.

Mavi ekran almaya devam ediyorsun galiba. Bilgisayarı iadeye ver.

Mavi ekran almaya devam ediyorsun galiba. Bilgisayarı iadeye ver.
Nereden anladın inan bilmiyorum :D. Evet mavi ekran aldım ama farklı koddaydı: video_memory_management_internal adında. DPC Watchdog almadan önce de ilk bu hatayı almıştım. Biraz önce iade talebi oluşturdum, umarım kabul edilir.

Nereden anladın inan bilmiyorum :D. Evet mavi ekran aldım ama farklı koddaydı: VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL adında. DPC Watchdog almadan önce de ilk bu hatayı almıştım. Biraz önce iade talebi oluşturdum, umarım kabul edilir.

İnternetten aldıysan ve 14 gün olmadıysa kabul edilmek zorunda zaten :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı