Bende Kötü Olarak Biliyorum Ama Bu Yıl Kendini o Kadar Geliştirdiki Eset ve Kaspersky Le Yarışıyor ( Çoğu Konuda Daha İyi Onlardan )Normal bir durum, çoğu antivirüs birbirini malware olarak algılıyor zaten, bu arada Avast bir malware olmasa da sistemde süs gibi durup hiçbir işe yaramayan ve kullanıcı bilgilerini satan firmalardan biri, kullanılmasını önermiyorum.
Dünyanın en boş antivirüsleri listesinde ilk 2 ye oynar. Önceden indirmiştim ve bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım. Virüs dolmuştu.Bende Kötü Olarak Biliyorum Ama Bu Yıl Kendini o Kadar Geliştirdiki Eset ve Kaspersky Le Yarışıyor ( Çoğu Konuda Daha İyi Onlardan )
Free Anti-Virus'ü Berbat Zaten Pro İş Yapıyor HocamDünyanın en boş antivirüsleri listesinde ilk 2 ye oynar. Önceden indirmiştim ve bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım. Virüs dolmuştu.
Bilemiyorum hocam. Deneyimlemedim. Zaten antivirüs programları ile işim olmaz. Kendi bilgisayarıma bilmediğim sitelerden bir şeyler indirmediğim için kendim korumuş oluyorum.Free Anti-Virus'ü Berbat Zaten Pro İş Yapıyor Hocam
Ah Keşke Bende Öyle OlabilsemBilemiyorum hocam. Deneyimlemedim. Zaten antivirüs programları ile işim olmaz. Kendi bilgisayarıma bilmediğim sitelerden bir şeyler indirmediğim için kendim korumuş oluyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.