Dr. Web Portable Avast Pro uygulamasının içinde malware buldu

598256

Centipat
Avast kılasörü içinde olması beni şaşırtı, acaba karantinadaki KMS Auto'yu mu buldu bilmiyorum ama KMS Auto'yu hiçbir antivirus trojan downloader olarak almadı.

Normal bir durum, çoğu antivirüs birbirini malware olarak algılıyor zaten, bu arada Avast bir malware olmasa da sistemde süs gibi durup hiçbir işe yaramayan ve kullanıcı bilgilerini satan firmalardan biri, kullanılmasını önermiyorum.

Normal bir durum, çoğu antivirüs birbirini malware olarak algılıyor zaten, bu arada Avast bir malware olmasa da sistemde süs gibi durup hiçbir işe yaramayan ve kullanıcı bilgilerini satan firmalardan biri, kullanılmasını önermiyorum.
Bende Kötü Olarak Biliyorum Ama Bu Yıl Kendini o Kadar Geliştirdiki Eset ve Kaspersky Le Yarışıyor ( Çoğu Konuda Daha İyi Onlardan )

Bende Kötü Olarak Biliyorum Ama Bu Yıl Kendini o Kadar Geliştirdiki Eset ve Kaspersky Le Yarışıyor ( Çoğu Konuda Daha İyi Onlardan )
Dünyanın en boş antivirüsleri listesinde ilk 2 ye oynar. Önceden indirmiştim ve bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım. Virüs dolmuştu.

Free Anti-Virus'ü Berbat Zaten Pro İş Yapıyor Hocam
Bilemiyorum hocam. Deneyimlemedim. Zaten antivirüs programları ile işim olmaz. Kendi bilgisayarıma bilmediğim sitelerden bir şeyler indirmediğim için kendim korumuş oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı