Dragon Age Serisi Türkçe Yamaları

Hocam direk ana oyun Dragon Age Origins in makine olmayan düzgün yaması var mı?
Dragon Age Origins yaması zaten el çevirisi ama kalitesini bilmiyorum. Kaynağı şu konu:

Batman Arkham Knight + DLC Animus'un yaması vardı. Sonra telif yedi diye kaldırdılar şu an bu yama tam anlamıyla ortada yok. Var olan bir tane var bazen sıkıntı yaratabiliyor ve DLC'ler yok. O yamayı da bulsanız iyi olur. Şu an kayıp. Dragon Age yamasını bulduktan sonra bu yama için de bir umut geldi.
Animus'un Batman Arkham Knight yaması yaptığını bilmiyordum, site arşivinde de rastlamadım. Konuya mesaj bırakıyorum belki yine birilerinden çıkar. Daha bildiğiniz şeyler varsa yazmanız fayda sağlar.

Animus'un Batman Arkham Knight yaması yaptığını bilmiyordum, site arşivinde de rastlamadım. Konuya mesaj bırakıyorum belki yine birilerinden çıkar. Daha bildiğiniz şeyler varsa yazmanız fayda sağlar.
Kapanmadan önce yaptı oyunun yapımcisı telif attı ama bazı kişiler ücretli kaldırılmadan önce DLC'ler dahil kullanabiliyordu.

Son düzenleme:
O yamaya ulaşmanın mümkün olduğunu pek sanmıyorum artık.
Animus'un Batman Arkham Knight yamasını diyorsanız ulaşıldı ve kayıp usm dosyası da eklendiğinde sorunsuz çalışıyor. Sadece DLC'ler ve DLC sebepli dialoglar Türkçe değilmiş. Şuradan DH'deki konuyu inceleyebilirsiniz.

Animus'un Batman Arkham Knight yamasını diyorsanız ulaşıldı ve kayıp usm dosyası da eklendiğinde sorunsuz çalışıyor. Sadece DLC'ler ve DLC sebepli dialoglar Türkçe değilmiş. Şuradan DH'deki konuyu inceleyebilirsiniz.

O yamayı zaten ben paylaşmıştım forumda. Çalışmıyor diye kaldırmak zorunda kaldım.

O yamayı zaten ben paylaşmıştım forumda. Çalışmıyor diye kaldırmak zorunda kaldım.

Animus'un Batman yamasından hayır gelmeyecek gibi Allah'tan bir kaç çeviri grubu DLC'li bir şekilde el atacak. Harbi 8 yıldır şu oyunun adamakıllı yüzde yüz sağlam çalışan yamasının olmaması büyük eksi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı