Yok sana bir anımı anlatayım MSI ile Dragon Center programının içinde Gaming mode diye bir sekme var onu içindeki tiki açarsan ses ayarlarını, işlemci ayarlarını, fan ayarlarını, Oyun'a göre renklerini değiştirme seçeneklerini otomatik yapıyor. Call of Duty Warzone gireyim dedim bir gün ses ayarlarını, fan ayarlarını, Oyun'a göre renklerini değiştirme seçeneklerini otomatik yaptı fakat MSI Afterburner açtım CPU tüm çekirdekleri 4.3GHz overclocklu sabit şekilde çalışmakta oyuna bir giriyorum 4GHz üstüne çıkmaksızın değişken Boost clock çekmiş LAN sen nasıl bunu sabit şekilde olan şeyi nasıl otomatiğe çekebiliyorsun? Bunun tikini kapattığımda yine bir şey değişmedi. Yazılımı bilgisayardan kaldırdım tekrar oyuna girdim sorun ortadan kalktı MSI desteğine yazdığımda bunun nasıl yaşadığımı 1 hafta yazarak dile getirmeye çalıştım ve bana sorunun yazılımsal olduğunu söyleyip gerekli departmanlarımıza belirteceğiz demeleri oldu 3 ay dayandım satacağım güne kadar bekledim 1 tane bile değişiklik gelmedi en sonunda içimden sövüp MSI gerek kalmadı Anakart'ı sattım dedim. Bunu belirttiğiniz için üzgünüm dediler şaka gibiler ya.