Dragon Center monitör kısmı kayboldu

TheMandalorian

Hectopat
Katılım
18 Mart 2021
Mesajlar
21
Arkadaşlar geçen hafta MSI GP76 Leopard cihazını aldım. Her neyse bugün birdenbire Dragon Center'da monitör kısmı yani GPU, CPU gibi sıcaklık değerlerinin, fan hızının, RAM kullanımının vs. olduğu bölüm kayboldu. Ayrıca destek kısmı vardı, Live Update yapabildiğim. O kısım da kayboldu. Defalarca DC ve SDK'yı silip tekrar kurdum fakat nafile. Hem MSI hem Microsoft'un sitesinden de indirip denedim. Eklemiş olduğum fotoğraflarda gördüğünüz monitör ve destek kısmı bende bir anda kayboldu. Kaç gündür bir sıkıntı olmadan kullanmıştım.

Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Çözümü nedir bu illetin?

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    481,3 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    253,8 KB · Görüntüleme: 64
Yalnız Dragon Center'ın şu anda ki hali ile GE66 laptop da daha fazla performans ve düşük sıcaklık alıyorum ilginç.

Evet hocam ben de GE66 kullanıyorum işlemci 95 gözüküyor ancak aida64 veya NZXT cam gibi yerlerde 80'lerde dolaşıyor. Laptopu kullanmama engel olmasa silerdim ben.
 
Arkadaşlar, görev çubuğundan Dragon Center'ı kapatın sonra başlattan arama kısmında Dragon Center'ı yönetici olarak çalıştırın bende işe yarıyordu.
 
Hocam gece 3 defa kurup sildim sonuç alamamıştım.
Bu sabah çalıştı ama randımanlı değil var bir saçmalık.

Windows 2009 kuruluydu PC'yi formatladım. Windows 10 2004 kurdum ardından MSI Dragon Center 2.0.104.0 kurdum şu an stabil çalışıyor. Arkadaşlar bu yöntemi deniyebilir.
 
Tekrar silip kurdum ve sorunum düzeldi. Dünden beri defalarca yaptım bunu fakat fayda etmemişti. Şimdi nasıl oldu hiçbir fikrim yok.

Alakası var mı bilmiyorum fakat tek farklı yaptığım şey dün MSI Downloads kısmından kullandığım model olan GP76 10UE'yi seçiyordum DC'ı indirmek için. Bu defa indirmek için gittiğimde tek 10UG vardı. Onu seçtim ve Microsoft'tan indirip kurdum. Restart sonrası her şey geri geldi. İşin ilginç yanı şimdi tekrar kontrol ettiğimde 3 seçenek de duruyor modellerin.

Screenshot_1.png
 
Tekrar silip kurdum ve sorunum düzeldi. Dünden beri defalarca yaptım bunu fakat fayda etmemişti. Şimdi nasıl oldu hiçbir fikrim yok.

Alakası var mı bilmiyorum fakat tek farklı yaptığım şey dün MSI downloads kısmından kullandığım model olan GP76 10Ue'yi seçiyordum DC'ı indirmek için. Bu defa indirmek için gittiğimde tek 10ug vardı. Onu seçtim ve Microsoft'tan indirip kurdum. Restart sonrası her şey geri geldi. İşin ilginç yanı şimdi tekrar kontrol ettiğimde 3 seçenek de duruyor modellerin.

Eki Görüntüle 948864

GF65i satıp GP76 almayı düşünüyorum. Makineden memnun musun ya da şöyle sorayım CPU sıcaklık ne sıklıkla 90 derece üstüne vuruyor? Eski serilerin klavye aydınlatması daha canlı gibiydi şimdi ki nasıl?
 

Geri
Yukarı