Dragon Center "This system is not supported" hatası

Alucard-sama

Kilopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
30
Yer
Malatya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
MSI GE76 Raider 12ugs modelini kullanıyorum. Windows 11 kaynaklı mı bilmiyorum ama Dragon Center'ı yüklediğimde bu sistem desteklenmiyor hatası veriyor. Bu sorunu nasıl gideririm?
 

Dosya Ekleri

  • ss1.png
    ss1.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 65
Şimdi buldum, teşekkürler.
Merhaba hocam, konuyu hortlatıyorum ama size sormak istediğim sorular var. Sizdeki sistem 12. nesil 3070Ti modeli değil mi? Eğer oysa acaba sistemden memnun musunuz? Oyunlarda genelde sıcaklıklar nasıl oluyor özellikle işlemci tarafında. Birde tam emin değilim ama sistemde MUX var değil mi? Bende almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim.
 
Merhaba hocam, konuyu hortlatıyorum ama size sormak istediğim sorular var. Sizdeki sistem 12. nesil 3070 Ti modeli değil mi? Eğer oysa acaba sistemden memnun musunuz? Oyunlarda genelde sıcaklıklar nasıl oluyor özellikle işlemci tarafında. Bir de tam emin değilim ama sistemde MUX var değil mi? Bende almayı düşünüyorum o yüzden sormak istedim.

Evet 3070 Ti modelini kullanıyorum. Bilgisayar canavar gibi aşırı memnunum. Sıcaklık değerlerine pek dikkat etmedim hocam. YouTube'dan testlerine bakmanız mantıklı olacaktır.
 

Geri
Yukarı