Dragonfly F1 Pro vs Darmoshark M3S

Brusss

Femtopat
Katılım
29 Aralık 2023
Mesajlar
47
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Mouse almayı düşünüyorum. Sizce Dragonfly F1 Pro mu yoksa Darmoshark M3S mi? Arasındaki fark nelerdir? Onu merak ediyorum. 1700 2000 TL arası bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Dragonfly F1 Pro öneririm. Çok hafif, çok hızlı sarj oluyor, kablolu kablosuz istediğin gibi kullanabiliyorsun. Skatezler çok kaliteli, click sesleri muazzam.. Ver 2000 al geç.
 
Merhaba arkadaşlar. Mouse almayı düşünüyorum. Sizce Dragonfly F1 Pro mu yoksa Darmoshark m3s mi? Arasındaki fark nelerdir? Onu merak ediyorum. 1700 2000 TL arası bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim.

R1 ya da F1 fareleri kutudan 1000 Hz alıcı ile geliyor eğer 2K ya da 4K olarak kullanmak istiyorsan 600 TL'ye 4000k destekli alıcısını alman gerekiyor o yüzden m3s eline uygunsa direk m3s ya da bu fareyi almanı öneririm.
 
R1 ya da F1 fareleri kutudan 1000 Hz alıcı ile geliyor eğer 2K ya da 4K olarak kullanmak istiyorsan 600 TL'ye 4000k destekli alıcısını alman gerekiyor o yüzden m3s eline uygunsa direk m3s ya da bu fareyi almanı öneririm.
Hocam yani f1 4 k kullanmam için dongle mı lazım yoksa 2 k içinmi
 
Hocam yani F1 4 k kullanmam için dongle mı lazım yoksa 2 k içinmi.

Her iki tercih içinde 4K dongle alman lazım çünkü 2K alıcısı Türkiye'de satılmıyor anca 4K alıcıyı alırsan fareyi 1000 Hz üzeri Hz değerlerinde kullanabiliyorsun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı