VolkTyson

Decapat
Katılım
9 Şubat 2022
Mesajlar
156
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dragon's Dogma 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (Calypso Çeviri)

dragons_dogma2.png


Yama Bilgileri

Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir.

Türkçe Yama V5 olarak güncellenmiştir. Oyuna gelen güncelleme sonrası Türkçe Yama oyunun son sürümüne uyumlu hale getirilmiştir.

Emeği Geçenler

VolkTyson \ Sweaty


Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz


Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki DragonDogma2_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1:
Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.


Türkçe Yama Link


Türkçe Yama V5 Link

Oyun İçi Görseller

Ekran görüntüsü 2024-03-22 104013.png
Ekran görüntüsü 2024-03-22 110740.png
im3age.png
Ekran görüntüsü 2024-03-22 110711.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dragon's Dogma 2 Türkçe yama ve kurulumu (düzenlenmiş makine çevirisi) (Calypso çeviri)

Eki Görüntüle 2138035

yama bilgileri

Türkçe yama şu anda Dragon's Dogma 2 karakter oluşturucuyu kapsamaktadır. oyun tam sürüme çıkış yaptıktan sonra ana oyunun çevirisine hemen başlanacaktır. Çeviri için gerekli araçların hepsini hazırladık ve karakter oluşturucu sayesinde test etme şansımız oldu. Artık tek yapmamız gereken oyunun tam sürümünün çıkış yapmasını beklemek.

Türkçe yama düzenlenmiş makine çevirisidir.

emeği geçenler

Volktyson \ sweaty.

kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe yama EXE'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama EXE'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

yama kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki DragonDogma2_YamaKaldır.exeden yamayı kaldırabilirsiniz.

not

Not 1:
bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

not 2: Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

not 3: oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.


Türkçe yama link.
Dragons Dogma 2

VirusTotal
VirüsTotal Sonuçları

oyun içi görseller
Eki Görüntüle 2138038
Eki Görüntüle 2138037
Eki Görüntüle 2138036
Hocam Dragon's Dogma: Dark Arisen'in Türkçe yaması var mı acaba? Sadece bir sitede vardı onunda kurulum bozuktu.
 
Menü, isimler, itemlar, lokasyonlar vs. gibi kavramları orjinal bırakıp sadece altyazıları çevrilmiş olan bir sürüm de iyi olur hocam. Belki de yapıyorsunuz bilmiyorum. Elinize sağlık.
 
Menü, isimler, itemlar, lokasyonlar vs. gibi kavramları orjinal bırakıp sadece altyazıları çevrilmiş olan bir sürüm de iyi olur hocam. Belki de yapıyorsunuz bilmiyorum. Elinize sağlık.
Menü ve arayüz kısımlarının hepsini oyunu açıp birebir kendimiz yapıyoruz. Özel isim tarzı olan eşyalar, isimler ve mekan isimleri gibi şeyleri orijinal bırakıyoruz bizde, bazen sadece kullanıcılardan gelen istek üzerine değiştiriyoruz. Çünkü bence de bazı terimlerin orijinal dilinde kalması daha mantıklı, çünkü oyunun atmosferini daha doğru yansıtıyor diye düşünüyorum.
 
@VolkTyson Selamlar dostum. Geçen sene çıkmış olan Kona 2: Brume isimli bir oyun vardı belki bilirsin acaba bunu da çevirip paylaşma şansın var mı? Unity motorlu bir oyun. Tüm uğraşların, emeklerin için canı gönülden teşekkür ederim.
 
Mükemmel, ana oyuna da bekliyoruz çıkmasına az kaldı.
Bizde bekliyoruz bakalım, umarım oyun sorunsuz çıkar. Çevirisine de başlarız hemen, rahat rahat oynarız.

@VolkTyson Selamlar dostum. Geçen sene çıkmış olan Kona 2: Brume isimli bir oyun vardı belki bilirsin acaba bunu da çevirip paylaşma şansın var mı? Unity motorlu bir oyun. Tüm uğraşların, emeklerin için canı gönülden teşekkür ederim.
Merhaba, oyunun adını duydum ama hiç bakmamıştım. Müsait bir zamanda bakmaya çalışırım. Rica ederiz ne demek, işinize yarıyor ve beğeniyorsanız ne mutlu bize 🙏
 

Geri
Yukarı