Dragos 1000W PSU alınır mı?

AranjorEmir

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yayıncı
Merhaba dostlar, altta linkini de bırakacağım Dragos markasının 1000W 80+Gold psusunu buldum. Bütçeme uygun olarak bu güç kaynağını almayı düşündüm. Sizler ne dersiniz?

Merhaba dostlar, altta linkini de bırakacağım Dragos markasının 1000W 80+Gold psusunu buldum. Bütçeme uygun olarak bu güç kaynağını almayı düşündüm. Sizler ne dersiniz?

Bomba gibi güç kaynağı.

Bomba gibi güç kaynağı.

Doğru söylüyorsunuz bir tık bomba gibi bu bahsettiğimiz msi güç kaynağı atx 3.0 destekliyor mu

Doğru söylüyorsunuz bir tık bomba gibi bu bahsettiğimiz msi güç kaynağı atx 3.0 destekliyor mu
Bomba gibi güç kaynağı.

Çünkü şuan 3060ti ekran kartı kullanıyorum ama ileride 4070ti-4080 ekran kartına geçmeyi planlıyorum

Bomba gibi değil direkt bomba, bu markanın 650W'lık bir güç kaynağı vardı elimde 3 tane güç kablosu eritti (3. nün giriş kafasının yarısı yoktu eriyip gitmiş :D) 4. kabloda bom.

İllallah ettik artık sizden. Yahu konudaki modelin iç yapısını nasıl bilip de bomba diyebiliyorsunuz acaba?

Varsa elinizde bu modele ait veri, sunun. Bomba diyerek yol alamıyoruz böyle.

Sistemim
RTX3060Tİ
R5 5600
Gigabyte B550M DS3H
Bir Adet M2 Ssd
Bir Adet HDD
Bir Adet Sata HDD
7 Adet RGB Fan mevcut.
Lakin bir kaç ay sonra ekran kartımı 4070Tİ'a yükseltip CPU için 360MM Sıvı soğutucuya geçmeyi planlıyorum. Bu sebepten 1000w için şartlandım diyebilirim.
İyi de olabilir kötü de, incelemesi olmadığı için hakkında bir şey diyemem.

Siz en iyisi sisteminizi söyleyin, başkalarının gazına gelip 1000W'a şartlandırmayın kendinizi.

Sistemim
RTX3060Tİ
R5 5600
Gigabyte B550M DS3H
Bir Adet M2 Ssd
Bir Adet HDD
Bir Adet Sata HDD
7 Adet RGB Fan mevcut.
Lakin bir kaç ay sonra ekran kartımı 4070Tİ'a yükseltip CPU için 360MM Sıvı soğutucuya geçmeyi planlıyorum. Bu sebepten 1000w için şartlandım diyebilirim.
Sağlam bir 650W bile rahat rahat besler 4070 Ti'ı.

Yine de fazla olsun diyorsanız bu alternatiflere bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı