Dragos Dogma 2 Metacritic puanları

Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
5.348
Makaleler
4
Çözümler
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci

Daha yüksek beklerdim. Bakacağız.
 
Beklediğimin bir tık üstünde gelmiş skorlar, güzel. Oyun ayrıca Steam üzerinde MENA bölgesine özel bölgesel fiyatlandırma ile 50 dolara satılıyor, normalde 70 dolar. O açıdan da çok iyi.

Oyun genel olarak çok güzel duruyor ama daha 1.'sini bile bitirmeye vaktim yok çok sonradan girişicem maalesef :(
Duyduğum ve anladığım kadarıyla oyun direkt bir devam oyunu değil de, daha çok soft reboot tarzındaymış. Yani ilk oyunu oynamadan da oynayabilirsiniz anladığım kadarıyla.
 
Performans tarafı özellikle NPC'lerin aşırı kompleks kodlanması sebebiyle CPU'ya binen yükten dolayı sıkıntılı diyorlar. Durum buysa çözümü uğraştırabilir.

4090 + 5800x3d kombosu ile 4kda 60fps altına düştüğünü söyleyenler var ama bakalım.
 
@Ghostxz3 özgürlük konusunda Elden Ring'ten çok daha iyi bir oyun Dragon's dogma 1.

Aynen öyle dostum oyunun bir bölüm kısmında mağaraya iniriyoruz ama bitmiyor yani o kadar derin yapılmışki mağara 1 saat çıkmak için uğraştım özgürlük konusun harbi çok başarılı oyundu.
 

Daha yüksek beklerdim. Bakacağız.

Beklediğimden az puan almış. Aynı şekilde fragman beni tatmin etmemişti. Kaç sene bekledim bu oyun için hatırlamıyorum bile. DD1'i bayılarak oynadım. DDR2 de kesin çok seveceğim ama beklediğim kadar çok çeşililik ve içerik sunduğunu düşünmüyorum. Bu beni üzdü. En çok beklediğim oyunlar arasındaydı.
 
@Legendknights ben 4GB VRAM ile deneyeceğim. 😀

Beklediğimden az puan almış. Aynı şekilde fragman beni tatmin etmemişti. Kaç sene bekledim bu oyun için hatırlamıyorum bile. DD1'i bayılarak oynadım. DDR2 de kesin çok seveceğim ama beklediğim kadar çok çeşililik ve içerik sunduğunu düşünmüyorum. Bu beni üzdü.
Ben de daha çok bekliyordum. Yine de bakarız.
 

Geri
Yukarı