Dragos monitör nasıldır?

Hayırlısı diyelim o zaman. Dostlar bu kadar tepki yağdı eğer memnun kalırsam ne olacak peki? Denemeden etmeden bir ürünü neden bu kadar eleştirdiniz ki? Everest ürünleri almayın aldırmayın dendi ama rampage monitör bı isim YouTube'de reklamını yapa yapa herkese öneriyorlar. Yapmayın hocam daha çok merak ettirdiniz ürünü :) Yarın geliyor size resimlerini çekip atacağım. Güzel bir şey çıkarsa kutusundan hepiniz yine eleştiri yapacaksınız. Çünkü aşılanmışsiniz asusa veya MSI ye. Neyse ben bu ürünü sadece kullanan var mı diye sordum. Ama kullanmayanlar geldi. Nasip.
 
Hayırlısı diyelim o zaman. Dostlar bu kadar tepki yağdı eğer memnun kalırsam ne olacak peki? Denemeden etmeden bir ürünü neden bu kadar eleştirdiniz ki? Everest ürünleri almayın aldırmayın dendi ama Rampage monitör bir isim YouTube'da reklamını yapa yapa herkese öneriyorlar. Yapmayın hocam daha çok merak ettirdiniz ürünü :) Yarın geliyor size resimlerini çekip atacağım. Güzel bir şey çıkarsa kutusundan hepiniz yine eleştiri yapacaksınız. Çünkü aşılanmışsiniz asusa veya MSI'ye. Neyse ben bu ürünü sadece kullanan var mı diye sordum. Ama kullanmayanlar geldi. Nasip.

Dostum. Ürün eline geçince senden ricam inceleme paylaş. Çünkü marka üzerinden ne kadar değerlendirme yapılsa da teknoloji şans işi. Herkes bilgilensin paylaşımından.
 
Herkesin bu şekilde eleştiri yapma sebebi mevzu bahis markaların no-name ürünlere logo basması ile ortaya çıkan ürünleri pazarlaması. Örneğin şirketin bana vermiş olduğu bilgisayar sisteminde TurboX anakart ve TurboX SSD mevcut, her iki parçanın da ne bir seri numarası ne de bir donanım kimliği mevcut. Anakartta ne bir sürücü desteği, ne bir bios desteği hiçbir şey yok. Bas etiketi geç kafası. Bu yüzden Dragos, TurboX ve Izoly markalar uzak durulması gereken markalar diyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı