Bu PC alınır mı? Taksit imkanı güzel sisteme bakınca güzel gözüküyor özellikleri fakat pek güzel yorumlar alamadım bir de sizlere sorayım dedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu PC alınır mı? Taksit imkanı güzel sisteme bakınca güzel gözüküyor özellikleri fakat pek güzel yorumlar alamadım bir de sizlere sorayım dedim.
Peki böyle bir sistem önerebilirmisiniz bu pc de 3 ay erteleme vardı ve 6 ay peşin taksit o yüzden güzel geldi daha düşük fiyatlarda olursa daha iyi olur onereceginiz pcTaksit imkanı diğer sitelerde de var. Bunun dış görüntüsüne aldanma. Fiyat fazla.
Başka pc önerebilirmisiniz fiyatları 20 30 arası olursa sevinirim birde fiyata bakmadan bu pc hakkında ne dersinizAlınmaz pahalı.
Peki böyle bir sistem önerebilirmisiniz bu pc de 3 ay erteleme vardı ve 6 ay peşin taksit o yüzden güzel geldi daha düşük fiyatlarda olursa daha iyi olur onereceginiz pc
Başka pc önerebilirmisiniz fiyatları 20 30 arası olursa sevinirim birde fiyata bakmadan bu pc hakkında ne dersiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.