DRAM LED Yanıp Sönüyor

barakalam

Decapat
Merhaba. Kendime yeni bir sistem topladım ve sistemimi açarken kırmızı dram LED'i yanıyor daha sonra sönüyor. Bu normal midir? Bilgisayarımın açılmasında herhangi bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal diye biliyorum. Açılışta kontrolleri yapıyor. Zaten RAM de sıkıntı olsa açılmaz Pc.
Normal diye biliyorum. Açılışta kontrolleri yapıyor. Zaten RAM de sıkıntı olsa açılmaz Pc.

Çözüm
Evet. Öyleymiş teşekkürler
Merhaba aynı sorun bendede var bilgisayarı açtıktan sonra CPU LED 1-2 saniye yanıp ardından DRAM 1-2 saniye yanıp sönüyor bilgisayar açılıyor ama bi sorunda yaşamadım ama neden böyle oluyor bende beyaz ışık yanıyor çözümü bulabildinizmi ?

Son düzenleme:
Bilgisayar ilk açılışta BIOS tarafından sırasıyla kontrol edilir, arızalı parça varsa bilgisayara görüntü vermez. Bu nedenle kontroller yapılırken LED'ler yanıp sönüyordur. Açılmasında sorun yoksa problem değil.

Anladım yalnız bende tek modül 8GB RAM vardı 16 yaptıktan sonra oldu bu ama sistem şuan sıkıntısız çalışıyor bi anormallik yok RAM aynı ikside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…